anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

In retea de 19 ani

Al1
Explorator

30b1c018-070d-4071-940c-d7b9528d46d7.jpeg

Am 4 nr si sunt in retea de 19 ani nu am niciun beneficiu pentru acest lucru, la telefoane nu fac reduceri imi da net la un an si efectiv n am ce face cu el. M-as porta la Digi am vazut ca au abonamente ieftine si semnal peste tot. Chiar am probleme si cu netul la orange uneori merge prost si stau intr-un oras mare. La telefoane nu mai zic ca vreau sa cumpar noile iphone cand apar, acum 2 ani am luat unul cash unul in rate lunare ( amandoua la orange) am facut un calcul si prefer sa le iau pe amandoua cash decat sa mai prelungesc abonamentele la orange. Chiar m-au dezamagit din multe puncte de vedere nu stiu sa-si pastreze clientii. Voi cum ati proceda?

23 Răspunsuri 23

Shadow1
Explorator

Nu interesează pe nimeni vechimea, toți sunt tratați la fel fie ca ai 1 an fie ca ai 100 ani.

Oricum numai e avantajos sa iei telefon la abonament mai ales dacă vrei un flagshhip mai bine îl iei de la altex decât sa plătești un abonament de 20 euro. Doar dacă ai foarte multe thank you se merita sa iei de la Orange.

Și eu ma gândesc sa reziliez și sa rămân veșnic pe prepay

Exact asta am gandit eu sa le iau de la altex, emag de oriunde si pa abonamente. 

Pololică
#StarMember

Salutare!

Daca doar astepti sa ti se dea ceva... sigur la Digi vei obtine nimic. Sunt clientul lor la servicii fixe de 6 ani si fidelizarea lor este fix 0, a trebui sa astept dupa un card CI+ 2-3 luni, am cerut sa mi se schimbe routerul WiFi intrucat stie doar 2.4GHz nu au putut si singura "oferta" era inchirierea unui router suplimentar (3 lei pe luna...), nu se implica in canalele cerute (nu includ Balkanika TV sau similare, nici macar nu stiu pe unde pe la coada sunt).

Revenind: cum stai cu punctele Thank You? Chiar nu valoareaza nimic?

Ce asteptari ai de la IPhone? Sper ca nu esti in categoria care vrea the latest and the gratest intrucat nu merita schimbul la doi ani. Am avut IPhone si diferentele se simteau doar la variantele Pro, in rest, doar mici retusuri.

Recomandarea este sa faci un "inventar" al nevoilor tale si sa vezi ce anume ai nevoie: serivicii sau pachet de servicii si aparatura.

Legat de semnal: antenele sunt in curs de schimbare. Depinde de fiecare cum vede problema: ori este acceptata situatia (doar se schimba, fizic, antenele), ori fiecare decide ce anume vrea sa faca. Personal, mai mult de 50Mbps  reprezinta fix nimic. Fiind mobil (nu vorbim de netul fix prin GSM), viteza cam e irelevanta. Nu fac zapping printre videoclipuri sau filme (seriale sau artistice).

Ce iti recomand:

• vezi cum functioneaza serviciile fixe Orange la tine acasa (se ofera reduceri la pachetele Orange Love)
  • vezi daca vecinii se plang de ceva anume, le este bine sau le este indiferent (unchiul sotiei foloseste Digi pe un telefon 2G si nu-l intereseaza netul. Iti dai seama ca daca nu e intrebat direct ce anume foloseste, el va raspunde ca ii este bine cu telefonul mobil. Adica daca el este multumit ca vorbeste, nu prea il intereseaza ca tu nu ai net la telefon sau abia se taraie)
  • fa-ti un buget lunar sau contractual (pe 2 ani) in care sa incluzi serviciile si aparatura.
  • regleaza-ti resursele de care ai nevoie. De ce platesti nelimitat daca nu ai nevoie? Sunt cativa E lunar, dar vechima iti asigura destul de mult net.
  • recomand sa schimbi telefoanele la 3 ani, nu la 2 (nu ca nu merita, dar nici "plus de forta" nu mai ai ca acum 10 ani)

Daca mai imi vine ceva, o sa mai scriu.

Am avut orange fix am renuntat nu am fost deloc multumita nici de tv nici de net, am iphone 14 pro max ( sunt fan iphone de ani de zile am avut multe variante) anul trecut nu l am schimbat ca nu am considerat schimbare majora anul asta cred ca schimb pt a dat altcuiva telefonul meu. Iar eu lucrez mult pe telefon ma intereseaza sa mearga ok, sa tina bateria, sa am net bun. Netul la orange am ramas socata sa nu am si altcineva cu digi avea langa mine, nu ma astept sa mi se dea la digi oferte dar la abonamente au preturi mai bune decat la orange. La orange ba modifica abonamentul, ba te trezesti ca nu merge ok, la telefoane n ai oferte deloc macar sa faca ceva sa te tina ca si client ca le platesti atatia bani 

Punctele thank you chiar nu valoreaza nimic deci nu vad niciun avantaj 

Punctele OTY valoreaza ceva. Depinde si cate ai, dar cred ca la 4 abonamente ai adunat ceva. Sunt mereu oferte la telefoane, totul e sa fii in afara perioadei contractuale, sa fii eligibil pt fidelizare si sa primesti o oferta buna.

3 numere le am iesite din contractul cel de al 4 lea in octombrie 

András
Explorator

Salutare!

Exact in acelasi "oala" am fost si eu, dupa mai mult de 20 de ani, in 2021 am renuntat la abonamentele lor clasice si m-am orientat catre YOXO (tot Orange, dar ma rog).

Asa cum zice si colegul @Pololică, faci un "inventar" si alegi ce e mai bine pentru tine. In aceste vremuri de goana dupa bani, multe branduri nu mai cunosc sensul cuvantului "loialitate".

Bafta!

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare!

Eu am vreo 25 de ani ca și abonat și cred că beneficiile există, dacă le cauți cumva. Dacă nu ai beneficiile corespunzătoare, îți poți face yoxo sau găsi alternative care să-ți satisfacă nevoile .

Baftă!

Nu e nici normal sa stai sa te milogesti mereu și sa tot aștepți oferta potrivita, tu oricum ești 100% fidel Orange no sa pleci de la ei orice ar face, decât dacă ar fi rețeaua închisă 😂😂

Nu se milogeste nimeni. Doar ceri ce consideri ce ai nevoie si vezi daca te incalzeste sau nu. Problema se pune atunci cand nu se gaseste un numitor comun.

Eu am inchis un abonament dupa aproape 5 ani si consideram ca beneficiile imi erau bune (raportul pret-servicii). Altceva m-a determinat sa merg pe cartela. La fel cum au fost portarile din Cosmote si Vodafone.

Dar cine se milogeste? Ca nu mi s a oferit nimic eu acum nu s multumita de semnal si telefoanele le iau la liber si tot blocate mi le da si imi prelungeste abonamentul cu 2 ani. Am variante acum vad ca digi e ok si chiar ma bage gandul sa ma mut. In octombrie devin toate abonamente libere si o sa ma interesez de oferte

Jay
Campion certificat

Salut!

De anul trecut nu mai sunt codate nici telefoanele Iphone.. 

Presupun ca nu folosesti tu toate cele 4 abonamente si ca nu ai nevoie pe toate de aceleasi resurse.. eu as cere oferta pentru toate, in functie si de ce am nevoie, lucru care ar presupune niste reduceri de pret, cu prelungirea perioadei contractuale pe 24 de luni.. Poti intreba si in ce conditii ai putea lua un singur telefon, sau poti doar prelungi acum si de sarbatori cand preturile telefoanelor mai scad, sa incerci o simulare din contul de client sa vezi ce pret iti apare.. nefacand achizitie de telefon acum, poti sa iei oricand un telefon iar pretul mai scade pe masura ce treci la un abonament superior celui pe care il ai.

Si eu tot 4 abonamente am, prelungite acum 2 ani, 3 fara achizitie in urma discutiei cu un consultant si unul online cu achizitie de telefon. In timp am observat, cand faceam simulari din contul My Orange la ce pret as putea lua un telefon, ca pe cele 3 abonamente fara achizitie puteam lua oricand telefon. Insa, prelungind abonamentul curent pretul telefonului era cel de telefon la liber, pe cand trecand la un abonament superior valoric, pretul telefonului era mai redus. 

De exemplu, acum 2 ani am achizitionat un Samsung S21, avand si niste puncte thank you, cu ~ 1000 lei, trecand de la Fun 8 la Fun 10 cu reducere de 2 €..

Luna trecuta, am prelungit online, acelasi abonament, trecand de la Fun 10 la Fun 11 redus cu 2 €, avand de asemenea niste puncte thank you plus 3 vouchere de cate 10€ si am achizitionat un Samsung Flip 6, 256GB, cu husa si casti cadou, la 3000 lei.. ar mai trebui sa primesc pe mail un voucher cel mai tarziu maine conform ofertei de precomanda. Ce incerc sa spun este ca intr-adevar, toti operatorii merg pe ideea de a aduce mai multi clienti si pe cei fideli ii cam lasa deoparte, insa nici nu va pica niciodata nimic de sus, trebuie sa ne interesam. In trecut cand am mai prelungit toate 4 abonamentele si am avut nevoie de un singur telefon am primit un pret mai bun pentru un telefon si la discutia cu consultantul, insa pentru ca punctele valorau mai mult online, in ultimii ani, am cam preferat sa fac achizitii online. 

Poate unora li se pare mult 3000 de lei pentru un telefon, de altfel si mie, dar, la ce telefoane folosesc in momentul asta si pentru a nu pierde punctele, in urma unei analize lungi bineinteles, am considerat ca 3000 de lei (pe care m-am hotarat sa ii achit in cele 24 de luni de abonament 😁 si sa plec de 2 ori la mare anul asta) cu o husa de 250 de lei si o pereche de casti de 900 de lei, plus acel voucher care ar trebui sa mai vina, incluse aici, ar fi o oferta buna.. luand in calcul si faptul ca acest telefon de exemplu, pe site-ul de comparatii este intre ~ 3600-6000 lei. 

Si n-as astepta pana in octombrie, as incerca sa vorbesc la Orange acum. Succes!

Al1
Explorator

Am resurse asemanatoare la ele, un singur nr de telefon nu prea foloseste net. Iar ieri cand am fost sunata de o doamna a vazut acelasi lucru si ce mi oferea ea era sa trec la un plac tarifar mai scump cu net mai putin la cele la care folosesc netul. Eu vrea servicii de calitate nu ma intereseaza sa platesc mai putin ci sa am servicii si beneficii, am facut ieri un test de net si am ramas socata cat de prost este. Si am rugat o ieri sa mi faca o oferta pt 15pro max ca 16 inca nu e si a zis ea sa vedem cum ar iesi fix 90 euro reducere dintr un pret mult mai mare ca in Altex, Emag 🤣 nu sunt genul sa vreau sa platesc putin nu asta conteaza, insa vreau calitate. Iar faptul ca am 19 ani si nu am nimic si mi se zice ca puntele tkank you expira in 2 ani te obliga sa prelungesti si sa nu acumulezi. 2 nr mi au expirat deja ce mi ofera ei nu mi se pare ok. Mi au zis sa revin eu la ei luna viitoare si ca discutam dar faptul ca netul e mega prost nu au zis nimic. Ziceau sa schimb cartelele le am schimbate ca am mai avut probleme iar telefoanele le am codate ca am luat 14promax acum 2 ani desi era legea sa nu mai vina codate insa n am avut ce face ca n am stiu. Am stat mult la precomanda si nu am vrut sa anulez ca nu le mai gaseam. Deci in concluzie eu nu vreau chestii ieftine vreau sa am calitate si oferte ok pt cat platesc la ei aproximativ 500 lei ( o rata la tel pe care o termin in 2 luni). Iar atitudinea lor lasa de dorit. De asta vreau sa ma mut