la 13-06-2025 01:20 PM
Buna. Vreau să știu dacă a mai patit cineva ceva asemănător. Ieri am fost apelata de o Dna. Alexandra( fara nume de familie) aparent angajata a companiei Orange de pe Nr:+40752241282. Care îmi zice că trebuie să îmi reînnoiesc abonamentul( valabil până în 2026-pe my Orange) și după car îmi spune că trebuie să cumpăr unul din telefoanele pe care le oferă( honor, tcl, Samsung) altfel nu îmi mai poate reînnoi abonamentul și pierd toate beneficiile Orange. Îi zic că mă mai gândesc și sun pe urma la 300 și vb cu un domn care mă anunță că nu e adevărat și că nu îmi poate impune nimeni așa ceva, dar că figurez in sistem cu o oferta pt abonament. Astăzi la amiază mă sună din nou de pe același număr. Daca m-am gândit, și o informez de ce am vorbit cu cei de la Orange și după care conversația s-au terminat. Întrebarea mea este. Au dreptul să ne mintă așa sau aceasta persoana nu lucrează la Orange. Până acuma nu am primit nici un răspuns. Apelez la voi pt informații. Mulțumesc 😘
la 13-06-2025 02:13 PM
Salutare!
În general, cei care sună de la Orange au numere de telefon fix , care începe cu 0374...
Probabil te-a sunat vreun agent de teren, care are și ea un interes să ia vreun comision. Te sfătuiesc să îi spui să îți trimită oferta pe email pentru a o studia sau să îi spui că cei de la Orange te sună cu număr fix, cum ți-am spus mai sus.
M-au sunat și pe mine și când le-am spus că sunt agenți de teren, au recunoscut și apoi ne-am luat la revedere!
Baftă!
la 13-06-2025 02:26 PM
Salutare!
Cele mai sigure și mai transparente oferte sunt cele din magazinul online (fara intermediari). Ai făcut foarte bine că ai sunat la 300 și trebuia sa raportezi numărul către aceștia. Numărul pare a fi unul personal al unui agent și nu aparține de centrala (numere care de obicei nu pot fi apelate înapoi).
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor