anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Functioneaza apelul WIFI pe un Samsung Galaxy A54?

Adrian49
Junior

Salut, pe galaxy a54 functioneaza wifi call?

1 Soluţie acceptată‚

Apel wifi funcționează garantat pe orice model de samsung in rețelele Orange/Digi/Vodafone și Telekom. 

Vizualizare soluţie în postul original

11 Răspunsuri 11

Anca07
#StarMember

Salut @Adrian49 

Verifica in setari -> conexiuni -> retele mobile ->  sa ai bifa pe ON la VoLTE sau Apel 4G.

Te asteptam sa ne spui daca ai reusit☀️

Inca nu sunt in retea, doresc sa ma portez, dar sunt interesat daca aceasta optiune merge sigur sau cineva detine acest telefon si funtioneaza wifi call in orange. Lista telefoanel compatibile pe site nu este actualizata.

FLo1
#StarMember

Salut @Adrian49. Pe modelele de Samsung Galaxy funcționează și au disponibilă funcția de WiFiCall. Ai activat opțiunea de ”Apel WiFi”? 

Inca nu sunt portat in retea. Dorest o informatie exacta de la cineva care are acest telefon si functioneaza. In lista telefoanelor compatibile pe site modelul nu se regaseste.

Nu am modelul respectiv (am avut cândva un A50), dar ”Samsung Galaxy” în general suportă ”WiFi Calling” de ani de zile, indiferent de model. Este și o caracteristică de ”operator” (nu doar de telefon), dar la Orange nu știu să fie probleme în acest sens.

Ma indoiesc sa nu suporte intrucat Orange a lansat Apelul WiFi alaturi de Samsung (la lansare cu seria Galaxy S, iar apoi, pe masura actualizarilor de sistem/Android, si cu seria A, respectiv J). 

In cel mai rau caz, se va afla in situatia celor 0.0001% la care problema sa fie punctuala.

Apel wifi funcționează garantat pe orice model de samsung in rețelele Orange/Digi/Vodafone și Telekom. 

Pololică
#StarMember

Salutare!

WiFi Calling (Apel WiFi) este disponibil incepand cu Galaxy S6 (teoretic cu Android 5). Eu am un telefon cu Android 10 doar trebuie sa-l activez din meniul telefonului. Activarea se face manual, nu automat ca la VoLTE (Apel 4G).

RafaHelper
#StarMember

Salut @Adrian49

Ti-as sugera sa vezi lista de aici: https://www.orange.ro/servicii/apel-wifi/ dar informațiile nu sunt actualizate. 
Daca iți dorești un răspuns sigur si oficial poți întreba Samsung Romania accesând următorul link: https://www.samsung.com/ro/support/contact/ sau apelând numărul 0800872678 (tarif normal pentru apelurile din rețelele naționale).
Poți încerca sa găsești un grup cu utilizatori pe Facebook sau Forum Softpedia si sa întrebi acolo.

In mod normal ar trebui sa funcționeze.
Multa bafta!

Vio73
#StarMember

Salutare!

Eu zic și cred că funcționează fără probleme, dacă este cumpărat de la un magazin din România.

Baftă!

user_18385424
Junior

Functioneaza,dar nu e stralucit. 

Eu de acasa singura varianta ca sa pot vorbi la telefon este doar apelul prin wi-fi si tot se mai intrerupe semnalul cand vorbesc cu cineva la telefon