la 10-10-2026 02:10 AM
Buna, am decis dupa doi ani plus sa inchid abonamentul Orange, zis si facut. In ziua de inchidere adica ultima zi primesc apel de la un agent Orange, care îmi face o oferta f buna, ii zic resunati-ma la 15, sa vb cu chiriasii, asta in 30 septembrie. Bineinteles ca nu ma resuna, in data de 5 octombrie, (a acestui an) sun eu si surpriza am activ un abonament fara acordul meu la un alt pret decat cel promis, mi-au zis ca ma suna in 4 zile lucratoare, nu au sunat nici in a 5 a, am resunat, am trimis emailuri, am facut sesizare Ancom, astept sa treaca cele 30 de zile sa pot sesiza Anpc. Bineinteles ca mi-au si facturat anticipat. Eu stiu din experienta altora ca Orange daca nu platesti facturile vinde datoria ta la firme de recuperare. Cum este posibila aceasta inselatorie sa fie legala? Cine a mai trecut prin asa ceva rog sama contacteze, efectiv sunt scarbita de situatia si de atitudinea lipsita de respect a Orange, plus cum legea permite asta? Ce se intampla cu victimele care nu isi dau seama de consencinte si nu fac reclamatie Ancom sau Anpc. Si asa nu sunt sigura de finalul facturii care nu intentionez sa o platesc.Vi se oare normal aceasta practica ilegala si atitudinea Orange care nu incearca sa remedieze situatia. Si va rognu mai sugerati sa ii contactez ca au nenumarate emailuri de la mine, si 2 apeluri, al treilea nu il pot face ca e cu plata.
la 10-10-2026 12:40 PM
Am decis sa accept sfatul vostru si i-am contactat pe whatsapp am primit raspuns, nu inteleg de ce nu il.pot atasa. Agentul a zis ca trebuie sa platesc. Eu am o inregistrare, nici unde nu mi am.dat acordul, se pare ca Orange a ales a ales o luta cu furnica care inteapa. Luni voi merge la.parchet direct pt a depune plangere penala pt inselaciune si uz de fals, este dreptul meu, voi ma obligati la plata eu vadau de lucru. La Ancom.aveti sesizare deja.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor