la 21-01-2026 10:50 PM - editat ultima oară la 22-01-2026 12:58 AM de delfinas
Buna seara! Exista oferta de prelungire abonament?
In urma cu 2 ani a fost o oferta de 50%, trecere de la cartela la ab 6. Acum i s-a facut oferta de a prelungi tot cu abonament, dar cu inca 40% mai mic ( pers a fost sunata, dar nu crede; nici eu nu gasesc un asemenea abonament). Apelatul s-a prezentat, a zis ca stie ca nu foloseste internet, ceea ce e adevarat, are telefon cu taste doar pt convorbiri. Intrebarea este: poate exista o asemenea oferta pt prelungire abonament, daca deja a avut in ultimii 2 ani acea reducere? Nu a cumparat telefon sau alte servicii. Multumesc!
21-01-2026 11:20 PM - editat 23-01-2026 05:29 AM
Salutare!
Dacă a fost contactată de departamentul de ofertare/retenție, este foarte posibil să existe o astfel de ofertă. Aceste departamente pot propune oferte care nu sunt disponibile online sau în magazinele fizice.
Important este să se asigure că apelul provine într-adevăr de la Orange și să solicite trimiterea ofertei pe e-mail înainte de a o accepta, pentru a o putea analiza.
Personal, mi sa propus de către departamentul de retenție abonamentul de 8 euro redus la doar 2 euro.
Dacă se află în ultimele luni ale perioadei minime contractuale sau în afara acesteia, poate contacta Orange și poate solicita să fie apelată de departamentul de ofertare, explicând exact ce ofertă i s-a propus.
🌟Comunitatea crește prin deciziile tale. A funcționat? Confirmă soluția și apreciază 👍
la 08-02-2026 03:23 PM
Nu este normal,dar m-am lamurit dupa review-urile citite cum ca in magazinele Orange se dau tepe,toti sunt la fel,Cand spui toate serviciile la jumatate nu este normal sa faci diferente,oferte cu telefon la portare figura cu 50% abonamentul,oricum se dau tepe,una spui in ofetrta alta faci,ca doar stim sa citim!
la 08-02-2026 03:24 PM
Sa imi zici ce scrie mai jos legat de Oferta Orange
la 08-02-2026 03:30 PM
Informatiile de acolo pot induce in eroare.
Important este sa citim contractul inainte să-l semnăm. Consultantul din magazin ți-a spus va vei avea reducere de 50%?
08-02-2026 03:40 PM - editat 08-02-2026 03:40 PM
Da,dar nu a specificat ca al 2-lea abonament a fost trecut in alta categorie,asta inseamna sa tepuiesti clientii si mare dreptate aveau aia care spuneau ca se dau tepe,ar trebui sa ma adresez ANPC ,reclama mincinoasa.
la 08-02-2026 03:47 PM
Așa este, ar fi trebuit să explice clientului exact în ce constă fiecare ofertă. În cazul portării cu telefon și fără telefon se aplică oferte diferite. De asemenea, trebuiau detaliate sumele care trebuie plătite pentru fiecare serviciu în parte (valoare abonament/numarul si valoarea ratelor).
la 08-02-2026 03:51 PM
Nu a spus ca unul din ele nu beneficiaza de reducere cu toate ca trebuia sa beneficieze!Nu voi recomanda nimanui dupa inca o experienta neplacuta cu inca un operator din RO.
Dezamagitor.
O dupa amiaza placuta.
la 08-02-2026 03:28 PM
Am solicitat,stai linistit,dar dupa 20 min fara un raspuns am iesit,am experiente de la alti operatori....
la 08-02-2026 03:39 PM
Am primit raspuns si dupa cateva ore sau chiar a doua zi. Uneori pe chat poate dura pana vei primi un raspuns. Poti suna maine, este mai rapid.
la 11-04-2026 08:21 PM
Câtă zgârcenie a ajuns Orange, sa nu ai de Paste oferte sub 10e pentru prelungirea abonamentului, asta înseamnă zgârcenie și indiferența. Chiar daca se scumpesc toate abonamentele dar sa nu lași abonații de zeci de ani să-și prelungească abonamentul cu oferte ca la cei noi sau portati, asta înseamnă nepăsare combinata cu zgârcenie.
la 11-04-2026 08:57 PM
Încearcă să îi contactezi telefonic sau prin chat pentru a solicita o noua ofertă personalizată. De asemenea, poți cere rezilierea contractului la finalul perioadei minime contractuale, cu trecerea pe cartelă prepay, iar ulterior să închei un nou abonament ca si client nou. Vei pierde bonusul de vechime, punctele thank you etc.
Sarbatori fericite!
12-04-2026 11:04 AM - editat 12-04-2026 11:05 AM
Hristos a înviat. I-am contactat prin chat care m-a redirecționat telefonic către un operator, având 2 numere pe cont, mi-a făcut o ofertă la amândouă, pe unul îl creștea, pe cealaltă îl scădea, eu cerând oferta doar ptr un număr. După care am cerut o oferta de prelungire cu achiziție de telefon, mi-a făcut o ofertă mai mare ca pe site-ul online, deci, m-am enervat când am văzut câtă zgârcenie și nepăsare mi-au afișat cei de la Orange. După aceea le-am completat chestionarul afișat cu părere negativa, a doua zi m-au sunat, deci asta îi ardea pe ei, părerea mea, nu nemulțumirea mea. Mi-ai dat o idee buna, dacă trec pe Yoxo și după câteva luni sa fac abonament cu același număr, pot beneficia de ofertele noi ? Pierd punctele dar și cu alea, nu e mare pagubă la cum tratează Orange, pe abonati.
la 12-04-2026 11:14 AM
Adevărat a înviat! Depinde ce ofertă te interesează. Eu am ales oferta disponibilă la portare. Așa că m-am portat la Vodafone Prepay (costul cartelei a fost 50 RON), iar după o lună petrecută în rețeaua Vodafone, m-am portat înapoi la Orange, alegând oferta de portare disponibilă la acel moment.
In cazul tau, ai putea cere rezilierea contractului la sfarsitul perioadei minime contractuale cu trecerea pe prepay (un cost de 3 euro in prima luna). Intre timp, te suna pentru a renunta la reziliere si ofertele devin mai bune.
12-04-2026 10:39 PM - editat 12-04-2026 10:41 PM
Sunt in afara contractului, pot pleca oricând de la Orange, chiar așa o să fac, portare pe prepay la Vodafone și după o lună, doua, mă portez la Orange cu ofertele la momentul respectiv. Tot am sperat că vorbind cu un operator, poate încearcă să mă convingă dar se pare că nu prea ii mai interesează de abonați, ci doar de noii veniți. Chiar daca atrag câțiva în rețeaua lor, multi vin și din recomandare, dacă eu sunt mulțumit, recomand și în jurul meu, dacă eu sunt nemulțumit clar că nu recomand in jurul meu, așadar, reclama se face din gura în gură (cum se zice in popor). Și dacă trec pe Yoxo, nu e același lucru ? Yoxo e tot o cartela prepay, zic bine ?
la 12-04-2026 10:50 PM
YOXO nu are perioadă contractuală, iar prima lună este gratuită dacă folosești codul SUPERYOXO. Totuși, când revii la un abonament Orange, vei fi considerat utilizator nou și vei putea achiziționa un telefon abia după 18 luni de contract.Daca nu esti interesat de acest aspect atunci nu e o problema.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor