anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Exista oferta de prelungire abonament ?

neo
Explorator

Buna seara! Exista oferta de prelungire abonament?

In urma  cu 2 ani a fost o oferta de 50%, trecere de la cartela la ab 6. Acum i s-a facut oferta de a prelungi tot cu abonament, dar cu inca 40% mai mic ( pers a fost sunata,  dar nu crede; nici eu nu gasesc un asemenea abonament). Apelatul s-a prezentat, a zis ca stie ca nu foloseste internet, ceea ce e adevarat, are telefon cu taste doar pt convorbiri. Intrebarea  este: poate exista o asemenea oferta pt prelungire abonament, daca deja a avut in ultimii 2 ani acea reducere? Nu a cumparat telefon sau alte servicii. Multumesc!

1 Soluţie acceptată‚

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Dacă a fost contactată de departamentul de ofertare/retenție, este foarte posibil să existe o astfel de ofertă. Aceste departamente pot propune oferte care nu sunt disponibile online sau în magazinele fizice.
Important este să se asigure că apelul provine într-adevăr de la Orange și să solicite trimiterea ofertei pe e-mail înainte de a o accepta, pentru a o putea analiza.

Personal, mi sa propus de către departamentul de retenție abonamentul de 8 euro redus la doar 2 euro.

Dacă se află în ultimele luni ale perioadei minime contractuale sau în afara acesteia, poate contacta Orange și poate solicita să fie apelată de departamentul de ofertare, explicând exact ce ofertă i s-a propus.

🌟Comunitatea crește prin deciziile tale. A funcționat? Confirmă soluția și apreciază 👍

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Dacă a fost contactată de departamentul de ofertare/retenție, este foarte posibil să existe o astfel de ofertă. Aceste departamente pot propune oferte care nu sunt disponibile online sau în magazinele fizice.
Important este să se asigure că apelul provine într-adevăr de la Orange și să solicite trimiterea ofertei pe e-mail înainte de a o accepta, pentru a o putea analiza.

Personal, mi sa propus de către departamentul de retenție abonamentul de 8 euro redus la doar 2 euro.

Dacă se află în ultimele luni ale perioadei minime contractuale sau în afara acesteia, poate contacta Orange și poate solicita să fie apelată de departamentul de ofertare, explicând exact ce ofertă i s-a propus.

🌟Comunitatea crește prin deciziile tale. A funcționat? Confirmă soluția și apreciază 👍

Salu!

In decembrie a expirat acel abonament de 6e (care i s-a facut din exces de zel dar macar avea reducere 50%,adica 3e.. Inainte de ab a avut cartela, cand s-a dus sa plateasca i s-a spus de o promotie dar nu i s-a explicat ca va fi abonament,el a crezut ca e la cartela, i-a cerut buletinul  si peste o luna a aflat ca are abonament de 6e redus la 3e pt  doi ani.In decembrie a expirat acel contract si a cerut  in acelasi magazin fizic  revenirea la cartela . I s-a spus sa astepte sa fie contactat; in ianuarie a fost sunat si i s-a propus abonament de 10 lei (deci vreo 2 euro). De aici si nedumerirea mea : de ce ar fi scazut la pret pt a continua inca 2 ani.Dar a fost dupa cererea verbala in magazinul lor de a inchide abonamentul  de telefonie si trecerea la cartela. Pers care l-a sunat s-a prezentat si i-a spus ca ar fi mai avantajos decat cartela, stia  ca nu foloseste net (are telef clasic cu butoane).Totusi l-au sunat destul de repede dupa cererea de inchidere abonament. Multumesc pt raspuns! Acum are sens  acea  propunere care nu este online .

Vio73
#StarMember

Salutare!

Trebuie să ceri o astfel de ofertă la ei, prin intermediul My Orange-Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi scrii transfer operator sau din Chat Djingo  .

În funcție de ceea ce mai ai pe cont, de valoarea abonamentului și de alte criterii, te pot oferta cu ceva mai bun decât ai. Dacă nu îți convine, poți refuza oferta respectivă și vor veni cu alta , dacă o faci în 14 zile. 

Te sfătuiesc să ceri oferta prin email pentru a o putea vizualiza și are un o funcție de accept sau nu.

Sper să reușești!

Baftă!

Dacă te-a ajutat răspunsul, bifează-l ca soluție și dă un like!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

E complicat ca nu-i abonament pe numele meu. Nu pot sa cer detalii in numele altucuiva. Multumesc pt raspuns!

FLo1
#StarMember

@neo: Eu cred că a înțeles greșit. Mai exact, la expirarea ofertei cu 50% a primit o ofertă cu 40% reducere din oferta fără reducere a abonamentului avut anterior. De exemplu, dacă a fost un abonament de 10euro cu 50% reducere, a rezultat un abonament de 5euro. Noua propunere de abonament ar fi reducere de 40% din 10euro (6euro), nicidecum de 40% din 5euro (adică -2euro, adică abonament de 3euro). 🙂 

Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și apreciază răspunsurile care te-au ajutat!

neo
Explorator

Asa am crezut si eu, ca ar fi inteles gresit.Am intrebat  detalii si se pare ca ceruse inchidere abonament apoi au venit ei cu propunerea. (fusese pe cartela,apoi cand sa plateasca in avans i s-a oferit acea promotie dar nu i se spusese ca va fi abonament de 6 euro redus la 3..s-a trezit peste o luna ca are abonament pe 2 ani  cu reducerea 50%,adica 15 lei. In decembrie i-a expirat contractul de 2 ani si a cerut inchiderea abonamentului cu revenirea pe cartela. I s-a spus sa astepte sa fie contactat, l-au sunat luna asta si i s-a propus abonament de 10 lei pt inca 2 ani).Deci a fost sunat dupa cererea de inchidere abonament.A zis ca a inteles f bine ce i s-a oferit.Persoana care l-a apelat s-a prezentat clar si chiar a zis ca stie ca nu foloseste internet  si ca ar fi mai potrivita un nou abonament ieftin decat  cartela lunara de 3 ori mai mult.