anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

E posibil sa sterg de pe abonament doar numarul meu?

Laurentiu1508
Începător

Salutare, mama mea si a facut abonament cu telefon, si pe langa numarul ei l am pus si pe al meu ca ma saturasem sa incarc cartela. Aveti idee daca e posibil sa sterg de pe abonament doar numarul meu? 

Multumesc.

5 Răspunsuri 5

Anonim
Neaplicabil

Salut,

Înțeleg că este foarte greu să încarci cartela și probabil toți am trecut prin asta.

Sa înțeleg că ai trecut de la cartela la abonament și titularul este mama ta.

Daca nu te rog detaliază ca sa putem înțelege mai bine problema.

Ai activat reîncărcări automate cu plata pe factura.

1000009389.jpg

Ai asociat cartela contului mamei tale și cartela este reîncărcată lunar cu debitare de pe cardul mamei.

FLo1
#StarMember

@Laurentiu1508: Dacă dorești să revii cu numărul pe prepay, atunci titularul contractului trebuie să facă o solicitare în acest sens printr-o solicitare către Orange. Metodele de contact le regăsești aici. Dacă dorești să treci abonamentul cu numărul utilizat pe numele tău atunci aceasta se poate face printr-o operație de cesionare, despre care ai detaliii aici. Totuși, în primul rând să vezi dacă perioada minimă obligatorie a trecut, altfel este posibilă aplicarea anumitor penalități la încetarea abonamentului, mai ales dacă ai beneficiat de reduceri / discounturi / achiziție telefon cu discount.

Pololică
#StarMember

Salutare!

Numarul tau este asociat contului de abonat (adica il "administreaza" mama ta) fara sa ai abonament? Are reincarcare programata cu plata la factura sau ambele numere sunt abonamente?

Te rog revino cu mai multe detalii intrucat doar speculam care ar fi situatia.

Razvan
#StarMember

Salut! Dacă mama ta, nu a achiziționat un terminal și pe numărul tău, poți rezilia fără costuri adiționale, exceptând discountul primit la serviciu de telefonie lunar. În caz contrar, se va plăti cv discountului primit. În această situație, titularul contractului, în cazul tău mama ta va depune o cerere de reziliere a serviciului de abonament și trecerea numărului pe platforma prepay prin canalele de contact Orange România disponibile. Toate cele bune! 

DanielaH
Moderator

@Laurentiu1508, te așteptăm să revii cu mai multe detalii despre situația ta pentru a te putea ajuta cu răspunsuri.