la 09-10-2026 08:55 AM
Salut!
Saptamana aceasta am fost contactat telefonic de catre o reprezentanta Orange care mi-a propus prelungirea abonamentului meu actual Smart (care expira in decembrie), oferta fiind de 7.99 euro.
In paralel, tatal meu si-a prelungit singur din MyOrange abonamentul Smart care ii expira luna aceasta cu doar 6.99 euro.
Ati mai intalnit astfel de situatii? Sunt comune? Conteaza poate faptul ca abonamentul tatalui meu este mai aproape de expirare si atunci Orange a venit cu o oferta mai buna? Sau in general ofertele primite de catre angajatii Orange sunt mai slabe?
Practica oare acestia "low balling", clientii nestiind ca altii primesc oferte mai bune?
09-10-2026 08:59 AM - editat 09-10-2026 09:04 AM
Salutare!
In mod normal, ofertele angajaților Orange sunt mai bune decât cele din aplicatie pentru același abonament. Insa, pot exista și excepții când poate fi disponibila o oferta mai buna in aplicatie.
Nu trebuie sa te grăbești sa accepți prima oferta a operatorului.
Daca nu ești interesat de vechime sau achiziția de telefoane, te poți porta la Yoxo in ultima luna a perioadei minime contractuale. Stai trei luni la oferta actuala și apoi poți migra la abonamentele Orange daca nu ești mulțumit.
la 09-10-2026 09:36 AM
Salutare!
Depinde de la situație la situație, chiar de la consultant la consultant.
Poți să cei referate sau îți iei singur, online, din Magazinul online o ofertă, dacă este mai bună.
Baftă multă!
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor