la 07-12-2023 09:08 AM
Salut, am vazut ca exista oferta Orange Family cu reducere de 2 euro. Am un abonament de voce compatibil si as vrea sa-i pun si pe parintii mei in oferta, au si ei abonamente compatibile. Am niste nelamuriri:
-vor trece toate cele 3 abonamente pe numele meu?
-va fi o singura factura pt toate cele 3?
-reducerea de 2 euro pe luna va fi pt 2 din cele 3 abonamente? Pot sa aleg eu pt care sa fie reducerea?
-daca la un moment dat se va dori ca unul sau mai multe abonamente sa iasa din oferta si sa treaca iar pe numele titularului, este posibil?
-se pot achizitiona telefoane la reducere pentru toate cele 3?
-ce alte beneficii mai sunt?
Multumesc.
la 07-12-2023 09:33 AM
Salutare!
Ce recomand:
Daca mai ai intrebari sau neclaritati, comunitatea sta la dispozitie.
07-12-2023 09:22 AM - editat 07-12-2023 09:24 AM
Salut !
Cele trei abonamente da, trebuie să aibă același titular. Astfel, va trebui să le treci pe numele tău pe toate. Implicit va fi o singură factură, și din câte știu eu , începând cu al doilea abonament vei putea beneficia de reducerea de 2 euro. Fiind toate pe o factură , nu cred ca mai contează ce abonament este redus.
In plus sunt beneficii de internet pt toată familia, cred ca un bonus de 100 GB de folosit la comun.
Oricare din abonamente poate fi transferat înapoi către titularul inițial sau alt titular, dar beneficiile se vor pierde.
Recomand instalarea aplicației My Orange pt vizualizarea și gestionarea eficientă a resurselor abonamentelor.
la 07-12-2023 09:33 AM
Salutare!
Ce recomand:
Daca mai ai intrebari sau neclaritati, comunitatea sta la dispozitie.
la 07-12-2023 11:03 AM
Salutare!
Eu am acest beneficiu de mulți ani, dar am avut pe cont mereu 3-4 abonamente de voce mobilă, pachet Love, etc.
Ai detalii despre beneficii aici:
https://www.orange.ro/abonamente/orange-family/
Baftă!
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor