anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Detalii convorbiri - site-uri/ pagini/ jocuri care folosesc trafic de date

Roxana_1992
Începător

Buna! Cum pot afla ce site-uri/pagini/jocuri ,ect care folosesc trafic de date sunt accesate de pe abonamentul meu? Se poate afla asta? La detalii convorbiri apare Trafic de date,ora și data și un cod.De exemplu: 10800. Codul asta spre exemplu se repeta ,iar alteori apar alte coduri.Dupa orele la care sunt accesate aceste pagini îmi pot da seama dacă am întrat eu sau fiica mea.De exemplu la anumite ore în pauzele de serviciu ,întru 2 min pe Facebook.Apare codul menționat mai sus : 10800.Dar noaptea sau la alte ore când știu ca mai folosește ea probabil telefonul meu,apar alte coduri.Pot verifica ce pagini a accesat? Mulțumesc!!

2 Răspunsuri 2

delfinas
#StarMember

Roxana, bun venit in Comunitate!!!

1. Cati ani are fiica, de ce intra pe net de pe telefonul tau, mai ales cand tu nu esti in preajma sau noaptea, cand ar trebui sa doarma?

2. Poti regasi site-urile vizitate doar in istoricul browser-ului, daca s-a permis memorarea "urmelor", dar pe zile, nu stiu daca se poate afisa lista si pe ore. Orange, din motive de GDPR, nu poate oferi o astfel de lista detaliata decat, probabil, daca s-a cerut un act judecatoresc, ceea ce, in cazul asta, ma indoiesc.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Telefonul tau face trafic de date si pe fundal. Nu e obligatoriu sa-l foloseasca cineva.

10800 nu e un cod, ci, cel mai probabil, este traficul de date, masurat in KB. In cazul asta, 10800KB reprezinta 10.8MB. Ceea ce e destul de putin. Deci, dupa cum zicea si delfinas, daca sunt site-uri, se pot vedea in istoricul de browser (daca nu e sesiune privata). Daca sunt aplicatii…nu stiu cum ai putea sa vezi, decat din aplicatia respectiva. Daca are vreun feature de genul asta.

Oricum, 10.8MB e un volum de date foarte mic. Daca o aplicatie se actualizeaza pe fundal, acel trafic il face foarte repede. Sunt aplicatii care au cateva zeci de MB, daca nu si mai mult. Jocurile pot avea si cativa GB (e adevarat, o parte mica se descarca prin conexiune de date mobile, restul pe WiFi).

Apropos, daca esti pe WiFi, informatia din desfasurator nu te ajuta cu nimic, pentru ca, daca nu ma insel, aia e doar pentru date mobile. De asemenea, cel mai simplu, daca nu-l folosesti, inchide-ti telefonul noaptea.

Client Orange