anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Despre abonament Smart Plus 20

CosminSky92
Începător
Buna ziua! Detin de 9 luni abonamentul Smart Plus 20. Cand mi-am facut abonamentul mi s-a spus ca dupa 6 luni de contract se mai poate scade din pret. Este adevarat ce mi s-a spus? Daca DA,cui trebuie sa ma adresez? Multumesc!
6 Răspunsuri 6

Bugnar_Tudor
Explorator entuziast
Salutare Cosmin. Poți lua legătura cu un operator din magazinele Orange în ceea ce privește detaliile despre contractul tău.

Vio73
#StarMember
Salutare! Depinde ce scrie în contractul semnat cu ei. Cel mai bine este să întrebi un operator sau să mergi într-un Orange Shop și imediat te vei lămuri. Succes!

teacher_
#StarMember
Salut! Din ce știu eu, orice modificare de contract se poate face in ultimele 6 luni. Îmi e greu sa cred că după 6 luni de contract sa îți scadă din tarif...

Viocat
Senior certificat
Depinde pe ce perioada ai facut contractul si daca abonarea a inclus si achizitia sau nu a unui telefon.

CosminSky92
Începător
Contractul este facut pe 2 ani.Si da,cand m-am portat am primit si un telefon..

delfinas
#StarMember
Eu nu am mai auzit asa ceva. De multe ori se ofera o reducere in primele 6-12 luni, nu dupa 6 luni, dar asta trebuie specificat in contract. Daca exista aceasta clauza, nu trebuie sa te adresezi tu cuiva, ci ar trebui sa se aplice automat, conform contractului.
Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!