la 17-07-2025 05:51 PM - editat ultima oară la 18-07-2025 08:17 AM de DanielaH
Bună ziua!
Am făcut un nou abonament la orange, dar înainte de asta aveam internet cumulat prin punctele de la piniate, mi au fost luate. e normal așa? de ce se numesc premii dacă sunt luate fără a expira?
iar o altă problemă e cea din aplicația my orange: am puncte care îmi expiră în circa 20 ore și vreau să le valorific în internet.
de fiecare dată când incerc, aplicația mă scoate, ce aș mai putea să fac?
la 17-07-2025 05:57 PM
Salutare!
Da, din păcate este normal ca bonusurile Pinata Party (inclusiv internetul acumulat) să fie anulate atunci când faci o modificare contractuală.
Poți încerca să valorifici punctele accesând aplicația my Orange de pe un telefon cu sistem de operare android. Momentan sunt probleme pentru posesorii de telefoane iPhone.
la 17-07-2025 05:57 PM
Salutare!
Da, din păcate este normal ca bonusurile Pinata Party (inclusiv internetul acumulat) să fie anulate atunci când faci o modificare contractuală.
Poți încerca să valorifici punctele accesând aplicația my Orange de pe un telefon cu sistem de operare android. Momentan sunt probleme pentru posesorii de telefoane iPhone.
la 17-07-2025 07:27 PM
Salutare!
Pinatele se pierd la modificarea contractului, dar punctele thank You poți încerca să le valorifici din My Orange, varianta web, adică din contul tău de client de pe un laptop sau desktop.
Baftă!
la 18-07-2025 04:11 PM
Colegii ne-au cnfirmat că problema cu aplicația a fost remediată și recomandă actualizarea ei la ultima versiune disponibilă.
Mulțumim pentru înțelegere.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor