anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Daca fac un abonament in magazin iau telefonul pe loc?

Elena_44
Începător
Daca ma duc intr-un magazin orange sa iau un telefon la abonament, voi putea lua telefonul pe loc dupa ce depun actele sau dureaza ?
7 Răspunsuri 7

Jay
Campion certificat
Depinde de model. Daca-l au pe stoc, nu ai de ce sa aștepți. Nu stiu daca te-ai uitat prin comunitate, dar, sunt probleme de stoc la modele de IPhone, deci, dacă e vorba de un model de acest gen, e posibil sa cam ai de așteptat..

Elena_44
Începător
Este vorba de un samsung s9 plus

Jay
Campion certificat
Conform informațiilor existente pe site-ul Orange, modelul Samsung S9 plus, nu maI revine.. Dacă ai noroc sa găsești in vreun magazin modelul asta, ratacit, ok, daca nu, va trebui sa te orientezi la alt model cu caracteristici asemănătoare.. https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/samsung-galaxy-s9-plus-black

Elena_44
Începător
Dar un samsung s10 plus? Ar trebui sa astept mult sau?

Jay
Campion certificat
Asta numai mergând intr-un magazin sa vorbesti cu un reprezentant vei afla exact, insa, pe site, modelul apare in stoc, pe negru.. Recomandarea mea ar fi, indiferent la ce model te hotărăști, sa achiziționezi varianta existenta pe stoc și nu vei avea de ce sa aștepți.. Noi, ca si clienții, n-avem de unde sti cat durează sa-si facă aprovizionarea.. https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/samsung-galaxy-s10-plus-128gb-dual-sim-ceramic-black?gclid=Cj0KCQiA6Or_BRC_ARIsAPzuer80UCxvC05nZfkIXivZ7s-UvjF9RqjrDUx9KSNfZxW1vOFA2weV5hQaAmJ9EALw_wcB&gclsrc=aw.ds

Vio73
#StarMember
Salutare! Depinde și de magazinul în care te duci. Dacă mergi într-un alt magazin decât Orange Shop, poate mai au chiar și.modele un pic mai vechi. Cel mai bine este însă să ai răbdarea de a întreba la multe astfel de magazine, dacă ai această posibilitate. Eu am găsit oferte mai bune și o gamă mai variată de telefoane la unele dintre aceste magazine decât la Orange Shop sau in Magazinul online. Succes!

teacher_
#StarMember
Salut! Soția mea și-a luat S10, pe abonament, din magazin, pe stoc, nu a așteptat deloc, a ieșit cu telefonul din magazin. Eu îți sugerez sa intri in pagina produsului și să vezi stocul din magazinele apropiate de tine. Ai atașat screen shot. Eu sunt din Cluj, și văd că într-unul din magazinele apropiate exista pe stoc telefonul dorit de tine. Este posibil sa fie și în altele, depinde de locația ta!