la 16-05-2025 06:49 PM - editat ultima oară la 16-05-2025 07:47 PM de delfinas
Salutare! Îmi spune Anatolie, locuiesc în Rep.Moldova, or. Ungheni (nu e departe de Iași). Am cumparat un numar de prepay ca să-l prezint la bancă și să-mi vina sms, si l-am trecut la abonament de 40 lei cu gandul că am să am roaming și voi primi sms-urile fără probleme. Însă, în abonamentul meu nu este inclus roaming, dar sms-urile ajung și fara roaming.
Contractul de abonament este pînă în 2027 si am stat si m-am gandit că nu vreau să dau aiurea 960 lei.
Întrebarea mea e: cum pot să trec înapoi la prepay fără a mă duce la magazinul Orange din Romania?
Cat o să mă coste rezilierea contractului înainte de termen? Eu sunt o persoană cu handicap fizic.
Cu respect, Anatolie.
16-05-2025 07:11 PM - editat 16-05-2025 07:14 PM
Salut,
Pentru a rezilia contractul trebuie sa contactezi serviciul clienți și să soliciți acest lucru ( menționezi faptul că dorești rezilierea contractului și doresti trecerea pe prepay)
Ai detalii despre acest lucru in linkul de mai jos:
https://www.orange.ro/help/cum-reziliez-un-abonament-orange-81
Îi poți contacta prin:
In urma solicitării ti se va comunica dacă există taxe de reziliere aferente rezilierii contractului.
Pentru abonamentele contractate online, contractul se poate rezilia fara penalității in primele 14 zile de la semnarea acestuia.
la 03-06-2025 12:17 PM
"Noi"... (poti folosi tu, nu deranjeaza pe nimeni) recomand sa vezi daca poate are cineva nevoie de numar si il cesionezi (practic, sa preia cineva abonamentul). Daca e asa, nu costa nimic pe nimeni.
03-06-2025 02:50 PM - editat 03-06-2025 02:52 PM
@Pololică a scris:"Noi"... (poti folosi tu, nu deranjeaza pe nimeni) recomand sa vezi daca poate are cineva nevoie de numar si il cesionezi (practic, sa preia cineva abonamentul). Daca e asa, nu costa nimic pe nimeni.
Solutia ta nu prea îmi comvine, fiindca dacă am de făcut niște achitări de pe card bancar romînesc, îmi cere comfirmare prin SMS. Și dacă nu am număr romînesc ce fac?
la 03-06-2025 03:01 PM
Banca cu la care ai contul, cere in mod explicit numar romanesc? Fiind cetatean strain, ar trebui sa aiba posibilitatea asta. Ar fi varianta Yoxo, dar vor fi 19 lei/4E pe care ii vei plati lunar doar pentru acces.
la 03-06-2025 04:27 PM
Si nu mai bine trec la abonament de 3 Euro?
https://www.orange.ro/abonamente/
Treaba întra ceia că abonamentul dat a apărut acum recent. Az lam văzut
la 03-06-2025 04:33 PM
Sau asa. Doar sa ai in vedere cum ciupesti roamingul cu netul. Nefiind UE, R. Moldova are tarife mai mari (chiar daca preferentiale). Daca vrei sa-l pastrezi, recomand sa dezactivezi din telefon datele mobile in roaming (eventual, chiar de tot datele mobile pe numarul de Romania si sa pui toate apelurile efectuate pe numarul de R.). Asa, teoretic, nu ar trebui sa ai surprize cu tarifarea (doar daca esti sunat vei face cost, in rest, nu).
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor