anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot sa primesc codul de confirmare daca am abonamentul suspendat

Lore03
Începător
Bună.
Am o problema va rog sa ma ajutați.
Sunt stabilită la moment in Dubai, contul meu de Instagram îmi este blocat, ca să-l dezblochez îmi trebuie codul de confirmare care este legat cu numărul meu moldovenesc.
Așa cum sunt de doua luni stabilită in Emirate, mi-am suspendat numărul. Cum aș putea sa-mi reactivez numărul și sa primesc codul de confirmare?
8 Răspunsuri 8

YoanaDe
Junior entuziast
Cu numărul de telefon? Instagramul eu il am cu adresa de e-mail . Nu stiam ca iti poti face cont și cu nr de telefon.

Lore03
Începător
Da, e conectat cu numărul de telefon. Mi-am reactivat numărul dar e activ doar in Republica Moldova. Ca să-l pot folosi și in Dubai am nevoie de rooming dar habar nu am cum aș putea sa-mi activez funcția rooming fiind la 5000km distanța.

TheSpecialist
Maestru
Cea mai buna varianta ar fi sa rogi pe cineva de acasă, dacă are acces la respectiva cartela , sa iti activeze Roamingul. Ar mai fi varianta sa folosești My Orange, presupun ca exista și pe Moldova. De obicei din aceasta aplicație poți sa faci cam orice setare îți dorești.

Lore03
Începător
Am incercat, am descarcat aplicația, fără 3-4g și număr activ nu o pot folosi. Nu pot sa rog pe cineva pentru cartela o am cu in telefon. Și am dat mesaje pe email, chat, messeger, nimeni nu mi-a dat nici un răspuns!(

TheSpecialist
Maestru
+373 22 977 777 asta e numărul de la Orange Moldova , pe probleme de roaming . Încearcă și varianta asta.

FLo1
#StarMember
@Lore03: Bun venit în Comunitate. Întrucât înțeleg că te”doare” problema deblocării contului de Instagram (nu a suspendării numărului de Orange), cu siguranță, așa cum îți sugera și @YoanaD, deblochează instagram-ul prin alternativa EMAIL sau username asociat (nu telefon). Cu sigurantă vei reuși.

Razvan
#StarMember
Nu cred că poate debloca contul cu adresa de e-mail, că altfel nu ar mai fi solicitat ajutor.

DanielaH
Moderator
@Lore03, ai reușit să activezi serviciul de roaming? S-a rezolvat cu contul de Instagram?