anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot sa imi schimb optiunea la abonament?

Detector_01
Începător
Pot sa imi schimb optiunea la abonament?
13 Răspunsuri 13

Ascary
Campion certificat
Fii un pic mai precis,la ce opțiune te referi?

Laura_cio
Senior
Vrei sa îți schimbi abonamentul? Ești la final de contract? Te rugam sa ne oferi mai multe detalii.

Razvan
#StarMember
Te referi la o opțiune complementara a abonamentului? Dacă este activata fără perioada minimă contractuală, se ține o lună de facturare + prorată, dacă este pe o perioadă contractuală mai mică sau egală cu abonamentul, trebuie sa o ții activă, pentru ca să te putem ajuta, te rog frumos să vii cu precizări suplimentare. Mulțumesc frumos! O zi armonioasă 🙂
Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

Nimcid25
Explorator
Lăsați domne sa răspundă omul :)))))

Costy
Explorator entuziast
... păi să răspundă 🙂

Ascary
Campion certificat
Îl așteptăm pe colegul nostru să revină cu completări că să-i putem răspunde...dacă știm 🙂

Romeo_
Senior certificat
Mergi intr-un Orange Shop si discuta cu un consultant de vanzari.

Vio73
#StarMember
Dacă nu e vorba de abonament, poți s-o schimbi prin apel la 300 sau dintr-un Shop.
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

CostinelN
Explorator
Pentru un abonament incheiat pe o perioada de 1 an se poate modifica dupa 6 luni cu un alt abonament cu o valoare cel putin egala sau mai mare decat cea a abonamentului existent. In ultimele 3 luni se poate renegocia abonamentul cu o valoare mai mica daca se doreste acest lucru.

Vio73
#StarMember
Dacă e vorba de abonament, se poate modifica în ultimele 3 luni de contract în sens descrescător ca valoare ( valoare mai mică) sau oricând cu o valoare mai ridicată sau egală.
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Tina
Cunoscător certificat
Dacă vrei da îți schimbi opțiunea la abonament, o poți face foarte simplu din My Orange. Intri pe opțiuni și selectezi varianta dorita. Dacă, încă , ești in perioada contractuala, nu vei putea alege o varianta cu un cost mai mic.

Mădălin
Cunoscător certificat
Din câte știu poți singur să îți activezi din contul Orange o extraoptiune însă nu cred că poți să schimbi opțiunea singur dacă ți-ai luat un telefon la fidelitate și dacă poți sigur trebuie sa fie mai mare decât cea actuală.

DanielaH
Moderator
@Detector.01, te-au ajutat răspunsurile primite? Daca da, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. În felul acesta îi vei ajuta și pe ceilalți membri să găsească mai usor informațiile dorite. Mulțumim!
Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.