anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot recupera un număr de telefon pierdut, fiind nealocat altei persoane încă

Gmitrovschi_Flo
Începător
Buna ziua, sunt curios daca poate sa mă ajute cineva. Am pierdut un număr de telefon pe care l-aș dori înapoi. Chiar ieri am vorbit pe chatul live și mi s-a spus că numărul nu a fost alocat in alta parte momentan (încă dețin cartela ) pt mai multe detalii daca ar putea cineva cauta las codul de client aici 0808227037. Mi s-a spus sa incerc peste 30 zile dar în acest timp numărul ar putea fi dat in alta parte. Mi s-a spus că nu se poate face nimic în momentul de față. As fi dispus să și plătesc doar sa pot recupera numărul de telefon. Credeți că mă puteți ajuta ?
1 Soluţie acceptată‚

Salut, Florin, Atunci cand un numar se inchide si nu mai este activ intra intr-o perioada de carantina timp de 2 luni (60 zile), in care nu este dat in folosinta altui titular. Daca se doreste recuperarea numarului in rastimpul de mai sus, fostul titular poate face o cerere de trecere la abonament a numarului respectiv la colegii nostri dintr-un magazin Orange. La momentul depunerii unei cereri de activare abonament, colegii nostri din magazinul fizic fac verificarea numarului in cauza. Daca numarul se dovedeste liber si disponibil pentru a fi utilizat, atunci poate fi activat, pe un abonament nou, la tarif de numar preferential.

Vizualizare soluţie în postul original

11 Răspunsuri 11

mihai_13
Maestru
cred ca un moderator te va ajuta... - dar pana una alta du-te maine dimineata la un sediu Orange cu simul vechi - si stiu sigur ca poti recupera nr cu un abonament minim facut pe 6 luni...dupa care revii la prepay

Gmitrovschi_Flo
Începător
Din păcate nu sunt in țară , nu am aceasta posibilitate, și chiar am nevoie de cartela .

Razvan
#StarMember
In acest caz, nu prea ai ce face, decat să te prezinti personal. Nu se pot face abonamente online, cu livrare sim peste graniță.

mihai_13
Maestru
trimite simul in tara cuiva de incredere sa faca ce ti am scris mai sus ( va face abonament si recupera numarul pe numele lui dupa care iti va trimite simul tie - dupa un timp va ceda abonamentul si numarul dorit pe numele tau ) alta solutie nu este ...

Gmitrovschi_Flo
Începător
Mulțumesc , o sa incerc sa vorbesc cu cineva, îți doresc o zi buna 🙂

Salut, Florin, Atunci cand un numar se inchide si nu mai este activ intra intr-o perioada de carantina timp de 2 luni (60 zile), in care nu este dat in folosinta altui titular. Daca se doreste recuperarea numarului in rastimpul de mai sus, fostul titular poate face o cerere de trecere la abonament a numarului respectiv la colegii nostri dintr-un magazin Orange. La momentul depunerii unei cereri de activare abonament, colegii nostri din magazinul fizic fac verificarea numarului in cauza. Daca numarul se dovedeste liber si disponibil pentru a fi utilizat, atunci poate fi activat, pe un abonament nou, la tarif de numar preferential.

buna seara, am aceeasi problema dar acum sunt in Spania si nu ma pot intoarce prea curand in Romania. Mai pot reactiva numărul mergând la un centru Orange aici în Spania?

@manu94, este vorba de o cartelă PrePay ieșită din perioada de grație? De cât timp este dezactivată?

nu stiu exact. Presupun că 3 sau 4 luni!

În acest caz cel mai probabil numărul a ieșit din carantină și a fost alocat altei persoane. Dar poți verifica acest lucru la Serviciul Clienți sau într-un Orange shop. Dacă numărul este încă liber, îl poți solicita cu trecere pe abonament.

Da, iesita din perioda de gratis, suspendat