anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot contacta serviciul clienții? (Nu asistenți virtuali)

Mihaibb
Junior

Încerc de câteva zile să contactezi serviciul clienți pentru a rezolva o problemă cu facturile(facturile nu îmi apar în aplicația my orange). Cum pot face asta? Am sunat la 300 și încă un număr dar dau numai de rahati de asistenți virtuali. 

Mă gândesc deja să-mi închid abonamentul deși abia l-am deschis.

1 Soluţie acceptată‚

Salutare!

Suni la 1-1-1-0, chiar dacă la ultimul pas te va identifica asistentul virtual Djia cu ultimele 6 cifre din CNP. După ce le introduci, vei fi transferat la un operator.

Succes!

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

Trixen
#StarMember

Salutare,

Cea mai buna experienta pentru mine a fost sa contactez serviciul de relatii cu clientii prin intermediul chatbot-ului Djingo, de pe site-ul orange.ro. De acolo am solicitat sa conversez cu un consultant si am rezolvat.

La un moment dat existau scurtaturi prin meniul interactiv care sa te scoata la un operator, dar nu le stiu.

FLo1
#StarMember

Salut Mihai. Dacă nu dorești rezolvarea problemei prin apel la 300, există varianta Chat-ului Djingo, iar după logare, dacă problema este mai complexă, scrie ”transfer” pentru a discuta cu un operator. E simplu și mult mai rapid.

Sau menționează aici problema cu facturile (dacă nu implică date ale contului) și poate îți oferim o soluție aici.

Este posibil să sun și să vorbesc cu cineva la telefon? La 300 mă învârt în cerc deoarece orice aș spune “agentul virtual” îmi spune să îi spun mai întâi despre ce este vorba înainte de a mă transfera și apoi sunt redirecționat către opțiunile automate (pentru xyz apăsați tasta 1 etc) fără a avea vreo șansă să fiu transferat către un reprezentant orange

Dacă insiști la 300, încearcă să parcurgi puțin meniul și la final va apărea și opțiunea de transfer către un operator. De exemplu, după apelare, poți încerca combinația 1-1-1-0. Dar cum menționam anterior, vei rezolva mult mai repede apelând la Chat-ul Djingo.

Salutare!

Suni la 1-1-1-0, chiar dacă la ultimul pas te va identifica asistentul virtual Djia cu ultimele 6 cifre din CNP. După ce le introduci, vei fi transferat la un operator.

Succes!

Anonim
Neaplicabil

Buna,

Poți contacta un operator la numărul 300:

După ce treci de Djia asistent virtual spunandu-i aberații și ajungi in meniul interactiv poți folosi combinația de numere 5-2-0 și vei fi transferată către un operator.