anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum e posibil să mi se faca un abonament pe numarul meu, pe numele eu, fara acordul meu ?

PetruM1
Junior

Bună ziua, cum e posibil să mi se faca un abonament pe numele meu,  pe numărul meu, FĂRĂ ACORDUL MEU, fără ca cineva sa ma întrebe???? Doar pentru a-mi fura banii ??? Sau ca să mă obligați să mă ucid ???

9 Răspunsuri 9

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Va trebui să contactezi serviciul clienți Orange pentru a afla exact ce s-a întâmplat. În mod normal, nu ar trebui să fie posibil să se încheie un abonament fără acordul tău. Dacă abonamentul a fost încheiat în mod abuziv, solicită anularea contractului.

https://www.orange.ro/contact/ 

Din mai 2026 sânt într-un spital între un arest cardiat, o comă și un ictus,  și acum mă trezesc cu un abonament nou care nu doar ca Nu l-am cerut eu ,dar eram in imposibilitatea de vorbi sau respira singur și cineva de la Orange mi-a găsit numărul si s-a gândit să imi facă un contract

MihaiC99
Campion certificat

Din păcate, in cazul dumneavoastră este vorba de prelungirea automata a contractului după încheierea perioadei minime contractuale de 24 luni.

https://www.orange.ro/help/ce-se-intampla-cu-abonamentul-meu-cand-perioada-contractuala-expira-18168 

Trebuia să cereți rezilierea cu minimum 30 zile înainte de expirarea perioadei minime contractuale. Daca nu cereți acest lucru, contractul se prelungește automat.

Trebuie văzut de ce numărul este blocat. Contactați din nou serviciul clienți pentru a vedea care este stadiul solicitării dumneavoastră și de ce este numărul blocat.

Daca numărul nu era blocat și puteați primi sms-uri, ați fi putut merge pe varianta migrării. 

DanielaH
Moderator

Salut, Petru! Bun venit în Comunitate!

Din ce înțeleg este vorba despre o prelungire a unui abonament existent pe numele tău? Sau vorbim despre un abonament nou? Cum s-a întâmplat? Unde a fost făcut? Dă-ne, te rog, mai multe detalii.

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Bună ziua,  eu am avut un abonament din august 2024 până pe 6 august 2026. Telefonul il l-am folosit foarte puțin in România pentru că sânt in Italia în spital iar acum nu îl folosesc deloc, între un ictus, o comă sau un arest cardiac... nu pot folosi telefonul,  mă rog de alții să scrie mesaje, emailuri pentru REZILIEREA contractului actual care mi-a fost făcut de cei de la Orange FĂRĂ ACORDUL MEU, FĂRĂ SĂ MĂ ÎNTREBE CEVA,. 

EU NU AM CERUT NICI UN ALT CONTRACT, AȘTEPTAM DOAR SĂ SE TERMINE ĂLA care se termina pe 6 august 2026.

Mulțumesc pentru răspuns. Îmi pare foarte rău pentru situația ta.

La finalul perioadei contractuale, abonamentul nu se reziliază automat, ci se prelungește în mod tacit. Dacă dorești să-l închizi, este necesar să faci o cerere cu 30 de zile înainte.

Dacă acum ai solicitat rezilierea și toate facturile sunt achitate, este în regulă.

Sănătate multă și gânduri bune!

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Pololică
#StarMember

Salutare!

Daca este un abonament care a ajuns la scadenta perioadei minime (cele 12/24 luni), este normal sa se prelungeasca. Exista un articol in contract care specifica faptul ca, in cazul in care niciuna din parti (Orange sau clientul) nu cere in mod explicit incetarea contractului, acesta [contractul] se prelungeste automat. Dar aici vorbim strict de prelungirea unui contract (deja existent). 

Daca numarul tau a fost prepaid si trecut pe abonament... ar trebui sa verifici modul de trecere. Contractele nesemnate de clienti (si dovedite astfel) sunt incetate ("rupte") foarte usor, dar cu niste pasi anteriori.

Te rugam sa detaliezi mai in amanunt problema si cum ai constatat trecerea sau prelungirea la abonament.

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Bună ziua,  eu am avut un abonament din august 2024 până pe 6 august 2026. Telefonul il l-am folosit foarte puțin in România pentru că sânt in Italia în spital iar acum nu îl folosesc deloc, între un ictus, o comă sau un arest cardiac... nu pot folosi telefonul,  mă rog de alții să scrie mesaje, emailuri pentru REZILIEREA contractului actual care mi-a fost făcut de cei de la Orange FĂRĂ ACORDUL MEU, FĂRĂ SĂ MĂ ÎNTREBE CEVA,. 

EU NU AM CERUT NICI UN ALT CONTRACT, AȘTEPTAM DOAR SĂ SE TERMINE ĂLA care se termina pe 6 august 2026.

Da, cu mulți ani înainte a fost număr PrePay., poi în august 2024 m-,au sunat de la Orange si mi-au propus telefonic o nouă ofertă (care deja nu am înțeles-o prea bine și s-a demonstrat mai rea decât cea care o aveam înainte,  fiind și la început de boală...) la care trebuia sa se termine pe 6 august 2026.

Acum problema este cum să fac rezilierea acestui contract, că din toate cererile de reziliere prin email și contact pe aplicație,  toți îmi spun că mă vor chema în 4 zile dar de o lună nu mă chiama nimeni, si vad ca nici eu nu pot chema că mi-au blocat numărul,  doar imi trimit facturi de plată 

L