anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum aleg cel mai bun abonament dupa expirarea ofertei

alex_123
Începător

Salutari! De curand mi-a expirat contractul cu abonamentul Smart Plus 15. Acesta a fost redus cu 50% timp de 2 ani iar de acum va trebui sa platesc valoarea completa de 76 RON, asa ca m-am uitat la ce variante as avea.
Pe 24 de luni, Smart la 9,35 euro si Smart Plus la 12,74 (15% reducere).
In schimb, pt cei care se porteaza, trec de pe cartela pe abonament sau aleg numar nou, Smart devine 5,5 si Smart Plus 7,5 euro, adica o reducere de 50%.
Sincer nu mi se pare ok ca un client care a avut incontinuu abonament din 2011 sa nu aiba acces si la ofertele pt nou veniti..
In fine, o doamna la telefon mi-a spus ca oferta care poate sa-mi faca este cel de 12,74 desi in cont vad disponibil si cel de 9,35 euro.
Am mai inteles ca daca renunt la abonamentul actual, numarul devenind practic cartela prepay, abia dupa 6 luni voi putea sa trec pe un abonament cu reducere de 50%
Ce ma sfatuiti? As prefera sa raman pe abonament dar nu vreau sa platesc asa mult.
Vad ca pot face "prelungire fara telefon" si pe o perioada de 6 luni?
Cel mai ieftin este Smart la 11 euro dar macar ar fi doar pe 6 luni dupa care vad eu ce oferte vor fi atunci.
https://www.orange.ro/magazin-online/abonamente/prelungire-abonament
Banuiesc ca nu este posibil sa se revina la oferta/reducerea ce tocmai a expirat?
Si bineinteles ar mai fi si varianta sa trec numarul pe cartela, astept 6 luni dupa care imi aleg o oferta.

1 Soluţie acceptată‚

Shadow1
Explorator

Eu am reziliat și trecut pe prepay iar după câteva zile am trecut înapoi pe abonament cu 50% reducere, dacă ceri oferta prin chatul my Orange te vor suna și te trece pe oferta cu 50% chiar dacă prepay nu are vechime, eu asa am făcut.

După ce reziliezi și treci pe prepay intri pe chatul din my Orange și ceri oferta pt un abonament, se poate cere și la nr 300. 

Vizualizare soluţie în postul original

12 Răspunsuri 12

Shadow1
Explorator

Eu am reziliat și trecut pe prepay iar după câteva zile am trecut înapoi pe abonament cu 50% reducere, dacă ceri oferta prin chatul my Orange te vor suna și te trece pe oferta cu 50% chiar dacă prepay nu are vechime, eu asa am făcut.

După ce reziliezi și treci pe prepay intri pe chatul din my Orange și ceri oferta pt un abonament, se poate cere și la nr 300. 

Cel mai probabil asa voi face. Ar fi super daca ar merge asa dar, stiindu-mi norocul, nu-mi fac mari sperante 😄 Mersi pentru detalii!

Vio73
#StarMember & November Problem Solver

Salutare!

Acest lucru se întâmplă de mulți ani, adică unul care se portează are oferte mai bune decât un abonat care prelungește. De aceea există variante cu reducere 50 la sută, prepay, yoxo și oferte de retenție.

Vezi care ți se potrivesc și sigur se găsesc soluții. Eu sunt abonat de peste 24 de ani și am mai fost și pe prepay vreo 2-3 înainte. Atunci variantele erau mult mai slabe decât acum, și mereu am găsit soluții. Am avut și pe la alții în paralel abonamente / prepay și nu mi-a plăcut, ulterior renunțând la aceea.

Cere și o ofertă personalizată din secțiunea Contact și poate găsești o soluție!

Baftă!

Cred ca voi inchide acest abonament, trec numarul pe cartela si poate am noroc si dupa cateva zile pot sa-mi fac abonamentul Smart Plus la 7,5 euro. Daca nu.. voi sta cu prepay 6 luni dupa care voi trece pe abonament. Multumesc!

alterego
Cunoscător

Tocmai m-a lovit trenul... acel 1 euro pe care l-am fentat prima dată, în urmă cu 1-2 ani, a venit acum ca majorare de 5% la abonament... eu am renunțat să mă mai cert cu cei de la Orange... pentru mine au cea mai bună rețea în zona unde petrec 90% din timp și din acest motiv stau și înghit în sec.

teacher_
#StarMember

Salut!

Mereu companiile telefonice vor fi îndreptate spre cei care sunt în altă rețea, pentru a-și mări numărul de clienți, de aici ofertele bune la portare, sau la abonament nou ...

In ceea ce te privește, o să îți dau același sfat pe care i l-am dat soției mele: Ia-ți un abonament fara telefon, este muuult mai avantajos. 50 GB/ luna la abonamentul Fun Plus (6,80 EUR/Luna) este mai mult decât suficient, iar in plus, poți să faci alte bonusuri prin Pinata Party in aplicația My Orange, și sa te înscrii în programul Orange Supporter printr-un mesaj scurt la 321 cu textul echipei tale favorite (la mine este Steaua, și primesc 100 MB la fiecare gol marcat, și 500 MB pentru victorie. De exemplu, daca câștigă cu 2-0, voi primi 700 MB). Nu trebuie sa ai valoare mare de abonament, resursele poți să le primești și din alte părți.  

Telefon am si cand va fi nevoie de unul nou, clar voi lua din alta parte asa cum am facut si cu cel actual.

Pololică
#StarMember

Salutare!

Avantajul abonatului vechi fata de unul nou este faptul ca poti lua aparatura in rate, ceea ce, prin portare, nu se poate.

Legat de pret: care iti sunt nevoile? Cere prin Djingo fidelizare si vezi ce-ti ofera. Daca nu primesti ceva ce te ajuta, poti trimite prin pagina de contact cu ce anume vrei.

Telefon am, deci nu ma intereseaza nicio achizitie. As vrea net national nelimitat, la fel si minute si sms. Orange TV GO e ok. In rest, de min internationale si roaming nu prea am nevoie, si Netlix si MAX nici atat..

delfinas
#StarMember

Ofertele cu reducere 50% sunt fara telefon. Poti alege abonamentul de 11 euro, daca iti convin beneficiile incluse, deja e o reducere.

Abonamentul ti-l alegi in functie de nevoile tale.

Fata de abonamentul pe care il am acum la care am platit 7,5 euro nu prea e reducere 🙂 plus ca are si mai putine beneficii, chiar daca acelea nu sunt prea importante pt mine.

alex_123
Începător

Un scurt update:
Am fost sambata intr-un Orange shop unde s-a facut o solicitare la departamentul de reofertare, astazi am fost sunat si mi s-a prelungit abonamentul cu reducerea de 50% fara nicio problema.
Mi-a fost recomandat ca pe viitor, dupa ce sun la 300, sa cer legatura cu departamentul de Reziliere / Reofertare pt o oferta mai potrivita nevoilor mele si sa nu astept pana la terminarea contractului ci sa-i contactez in luna 21 pt a evita facturile marite dupa expirarea perioadei.
Daca s-ar fi rezolvat asa simplu inca de la primul apel de la Orange de saptamana trecuta, era perfect! Multumesc si voua pt sfaturi!