anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum aflu numarul de telefon atunci cand suna cu numar privat

mariana_16
Începător
Cum aflu al cui este nr privat..
1 Soluţie acceptată‚

Jay
Campion certificat
Salut! Nu ai cum sa afli numărul cuiva care suna cu număr privat... decat răspunzând.. Insa, daca se întâmplă des asta, poti seta din telefon sa fie blocate aceste apeluri.. sa nu te mai deranjeze..

Vizualizare soluţie în postul original

8 Răspunsuri 8

Jay
Campion certificat
Salut! Nu ai cum sa afli numărul cuiva care suna cu număr privat... decat răspunzând.. Insa, daca se întâmplă des asta, poti seta din telefon sa fie blocate aceste apeluri.. sa nu te mai deranjeze..

delfinas
#StarMember
Da, nu poti afla cine te suna decat daca se implica politia si procuratura si numarul e un abonament, nu prepay. S a mai discutat despre asta aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2654124-aflu-suna-anumit-numar-telefon https://comunitate.orange.ro/questions/2687951-numar-suspicios

Razvan
#StarMember
Momentan, ca persoană fizică/juridică nu poți afla acest lucru de unul singur. Însă, dacă depui o plângere la poliție întemeiată, ei pot investiga cazul și sa ceara mandat de la Orange România să vadă numărul de telefon care tega sunat și după care să-l identifice și să-l găsească.

Vio73
#StarMember
Bună@ mariana_16, Nu ai cum să-l afli, dar așa cum s-a spus deja, poți să-l blochezi sau efectiv să ignori astfel de apeluri. Eu, de exemplu, dacă mă sună cineva cu număr privat, nu-i răspund, pentru că nu mi se pare corect să procedeze așa! Consider că, dacă este o persoană care se respectă pe ea și pe mine, atunci sună normal, afișându-și identitatea! Ca atare, poți proceda în același mod și în momentul în care te mai sună cineva cu număr privat, efectiv dai ignore, să nici nu-l mai auzi! Și după ce îi faci de mai multe ori așa, nu cred că te mai deranjează! Apoi, dacă tot te deranjează continuu, poțî depune o plângere la poliție, pe motiv că ești hărțuită! Sper să scapi de problema respectivă cât mai curând. Baftă!

mariancirjau
Junior entuziast
nu se poate afla decat restrictiona din unele modele de telefoane

Catallin
Începător
Salut, nu se poata afla un numar de telefon care e primit cu numar ascuns /privat.

Mihai04
Începător

Buna ziua, ma puteți ajuta sa aflu cine ma suna cu numar ascuns? Pot afla?

Poti afla doar daca esti in roaming (adica apelul este "taxat" conform politicii rezonabile).

Ca exemplu: am fost plecat in Bulgaria si toate numerele care ma sunau apareau in desfasurator ca fiind taxate (evident cu 0.00E, dar apareau, ceea ce, in mod normal, daca esti in tara, nu apar). Asta este singura varianta pe care o stiu ca este functionala.