anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cu abonament me start 8 e normal să plătesc 21 de euro fără TVA?

Eduard_Iliescu_
Junior entuziast
Vreau să scap de Orange România pentru că am serviciul roaming activ și plătesc 8 euro abonamentul meu aici în Germania plus rata la telefon până în Iunie 19 lei plus 6 euro opțiune de 3GB pe care nu o pot dezactiva plus 4 euro antena Orange TV la care nu se uită nimeni, că e făcut abonamentul în România pe încă un an de la distanță plus vreo 3 euro cost suplimentar fără TVA inclus în tot ce am de plată.
Apropos eu am abonamentul la telefon până pe data de 8.07.2020 și închei contractul. Le spun hoților de la Orange România să-mi oprească cartela ca m-am săturat cât i-am ținut în spinare.
Ori rămân la cartelă normală ori nu le mai plătesc abonamentul din iulie anul ăsta pentru că nu mai am nicio obligație la ei
Să zicem așa cu abonament me start 8 e normal să plătesc 21 de euro fără TVA inclus plus 20 lei rata la telefon HUAWEI Y6 2017?
17 Răspunsuri 17

Eduard_Iliescu_
Junior entuziast
Eu spun stop la fel ca la Vodafone înțelegi matale?

FLo1
#StarMember
@Eduard: Pe viitor incearca (cel putin) sa intelegi ce ai nevoie si sa platesti doar pentru cele necesare tie. Restul daca sunt gratis, nu-i problema. Dar daca vei contracta mai mult decat ai nevoie, lamentatia ulterioara e de prisos.

Gianni
Cunoscător certificat
Atunci cînd faci un contract trebuie să te gîndești dinainte cît te poți întinde. Regretele ulterioare nu mai sunt de prisos. Cei care ți-au făcut abonamentul sunt cei care lucrează pentru Orange. Ei ți-au dat sfaturi și ți-au făcut oferte, cel care le-a acceptat ai fost tu și ai semnat contractul de bună voie și nesilit de nimeni. Nu poți acuza sau aduce injurii lui Orange pentru ce tu ai acceptat și ai semnat. Toate cele bune;))