anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Abonamente fără telefon cu număr nou

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor! Avem de curând o nouă opțiune în magazinul online: clienții care au deja un abonament Orange și vor să își mai facă unul pot alege un abonament fără telefon, cu număr nou: https://www.orange.ro/magazin-online/abonamente-fara-telefon

 

Știați despre această opțiune? Ce părere aveți?

13 Răspunsuri 13

TheSpecialist
Maestru
Sunt un pic intrigat. Pana acum nu se putea face abonament fără telefon? Sau e vorba doar de online? Oricum, cred ca e util ca dacă vrei musai încă un abonament, nu mai trebuie neapărat sa te deplasezi în Shop sau Store.

Jay
Campion certificat
Nu stiam ca a aparut ca optiune separata.. Inainte, cand mai verificam contul, si mai faceam niste simulari, stiu ca puteam sa iau si abonament nou, stiu ca aveam lista inainte de finalizare cos cumparaturi si puteam alege numarul din sugestii.. de asemnenea, stiu ca, in cosul de achizitii, aveam posibilitatea sa optez pentru un sim potrivit telefonului achizitionat, daca doream.. la ultima simulare, nu am mai vazut aceasta posibilitate..

FaraUnID
Campion certificat
Ideea este ca pe magazinul online la adresa https://www.orange.ro/magazin-online/ a fost adaugata categoria Abonamente Fara Telefon la adresa https://www.orange.ro/magazin-online/abonamente-fara-telefon 1. Daca ai deja un abonament si mai vrei inca unul trimiti o solicitare carte departamentul de ofertate, pentru ca oferta de pe site este una standard. 2. In contul de abonat, daca esti iesit din perioada minima contractuala si vrei sa-ti modifici abonamentul NU apar toate abonamentele din oferta comerciala. Adica sistemul sugeraza pentru tine doar abonamente cu valoarea lunara mare.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@The Special List în magazinul online clienții își puteau face abonamente noi doar cu telefon, acum pot și fără telefon 🙂 aceasta ar fi noutatea

tomaciprian
Cunoscător
Ar mai fi fost o optiune interesanta sa-ti poti trece numar de Prepay la abonament, tot online...sau, la fel, tot la abonament configurat pe placul tau, cum este Orange Young.

Razvan
#StarMember
Puteai sa îți faci și inainte abonament fără telefon, nu este ceva nou, doar au scos mai bine în evidență în acest moment.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@Razvan înainte puteai doar în shop, acum clienții existenți pot să mai facă un abonament nou și în online 🙂

Miha_Z
#StarMember
Nu stiu cat de folosita va fi varianta. Cartela s-ar trimite prin curier si ma gandesc ca ar dura mai mult decat daca clientul s-ar duce intr-un Shop.

teacher_
#StarMember
Este o idee oarecum inovatoare, mai ales că am avut și aici multe întrebări legate de al doilea număr. Daca va și prinde, Orange va avea de câștigat.

Razvan
#StarMember
Eu am facut 2 portari online, nu a fost nevoie sa ma deplasez in shop.

Vio73
#StarMember
Nu știam de opțiunea aceasta! Mi se pare destul de interesantă. Mulțumesc!

Gianni
Cunoscător certificat
Nu știam de această opțiune, mi se pare una destul de interesantă, cred că vor fi destui clienți pentru o nouă cartelă . Din cîte am văzut pe simulare cel mai mic abonament este de 8€.

Ascary
Campion certificat
Pentru cei care locuiesc in rural este ok aceasta oferta,astfel primesc acasa contractul si cartela fara sa mai faca un drum pana la "oraș" 🙂