anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cu abonament me start 8 e normal să plătesc 21 de euro fără TVA?

Eduard_Iliescu_
Junior entuziast
Vreau să scap de Orange România pentru că am serviciul roaming activ și plătesc 8 euro abonamentul meu aici în Germania plus rata la telefon până în Iunie 19 lei plus 6 euro opțiune de 3GB pe care nu o pot dezactiva plus 4 euro antena Orange TV la care nu se uită nimeni, că e făcut abonamentul în România pe încă un an de la distanță plus vreo 3 euro cost suplimentar fără TVA inclus în tot ce am de plată.
Apropos eu am abonamentul la telefon până pe data de 8.07.2020 și închei contractul. Le spun hoților de la Orange România să-mi oprească cartela ca m-am săturat cât i-am ținut în spinare.
Ori rămân la cartelă normală ori nu le mai plătesc abonamentul din iulie anul ăsta pentru că nu mai am nicio obligație la ei
Să zicem așa cu abonament me start 8 e normal să plătesc 21 de euro fără TVA inclus plus 20 lei rata la telefon HUAWEI Y6 2017?
17 Răspunsuri 17

Jay
Campion certificat
Ca idee, tu nu platesti 21 de euro pe un abonament Me8 ci pe un abonament Me 8 plus niste optiuni cu care ai fost de acord, presupun, pe care le-ai cerut pentru ca ai avut nevoie de ele.. De ce spui ca sunt "hoti"? Inteleg ca mai ai aproximativ jumatate de an.. dupa 1 an si jumatate ai ajuns la concluzia asta pentru ca..?

Jay
Campion certificat
Daca ai un abonament Me 8 si atatea optiuni, de ce spui ca dai pe abonament 21 de euro fara tva? Me 8 este 8 euro cu tva inclus!.. Sa platesti 21 de euro pe un abonament Me8, nu este normal, dar, nici nu este situatia ta asta.. Tu platesti, cat platesti, pentru ca ai un abonament si mai multe optiuni, plus rata la un telefon. Lucruri cu care ai fost de acord. Asta nu inseamna ca ai tinut pe cineva in spate.. ai cerut niste servicii, la un cost pe care l-ai acceptat si ai beneficiat de ele. Cumva, factura pe hartie, tot in Germania voiai sa-ti vina? https://comunitate.orange.ro/questions/2179085-factura-hartie-posta

Eduard_Iliescu_
Junior entuziast
Dar de să să nu rămân la prepay doar dacă vreu eu după ce mi se duce contractul legal?

Jay
Campion certificat
Cine nu te lasa sa ramai la cartela prepay? Foarte bine! Daca de asta ai nevoie, asa sa faci, doar, nu uita sa-i anunti din timp, cu 30 de zile inainte, ca vrei sa treci la cartela cand iti expira contractul. Sa nu astepti ca se face modificarea din oficiu..

Miha_Z
#StarMember
Si abonamentul meu este tot de 8 Euro, e Orange Me Start 8 si pe langa aceasta suma mai platesc si rata mobilului achizitionat. Dar nu pot da vina pe Orange fiindca ajunge factura la ~ 40 Euro. Am vrut un mobil bun, acum sunt buna de plata pentru el. Inca ceva, ca si dumneavoastra suntem clienti, uneori multumiti, alteori nemultumiti, dar liberi sa ne exprimam opinia fara a fi partinitori cu cineva. Noi privim din exterior diverse situatii, ne dam cu presupusul si acolo unde stim venim si cu solutii la diverse probleme.

TheSpecialist
Maestru
Da, este normal sa platesti 21 de euro pentru abonament + toate acele extraoptiuni activate + servicii de televiziune + cost suplimentar. Este un pret just si de bun simt, pt ca in schimb primesti o multime de beneficii. Ca nu te folosesti de ele , sau ca nu le foloseste nimeni pe toate, asta nu e vina operatorului de telefonie mobila. Iar ca fapt divers, in Germania ( si nu numai) pt aceleasi servicii se plateste mult mai mult, stii asta nu ? Mai ales daca vrei sa te conversezi frecvent in Romania.

Ascary
Campion certificat
Adevarul ca rata devine o povara la un moment dat indiferent de cat de mica ar fi fiindca ea se adauga la costul abonamentului,de aceea e bine sa cantarim bine inainte daca o putem duce sau nu. Eventual sa platim cat putem de mult la achizitionare astfel incat rata sa nu o prea simtim.

Vio73
#StarMember
De acord că plătești cam mult per total, dar sunt lucruri asumate și nu știu de ce îi acuzi pe Orange că sunt hoți! Ei ți-au dat variante și ai fost de acord cu ele. Dacă luai telefon separat, nu te costa nimic? Hai să fim pozitivi și să ne relaxăm un pic! Sigur că după terminarea perioadei contractuale poți trece la prepay!

Razvan
#StarMember
Da, este normal, din moment ce ai semnat contractul, trebuie sa îți asumi acele lucruri. Ai luat vreun pachet promoțional, ai primit vreun discount la TV? În ceea ce privește, opțiunea de internet, trebuie văzut exact ce prevede contractul și perioada minimă contractuala. Pune un printacreen cu el, fără date personale.

Eduard_Iliescu_
Junior entuziast
Nu știu d'astea cu antena TV, Eu pe antena mea TV mi-am făcut abonamentul pe 13 februarie 2018 și contractul expira pe data de 13 februarie 2020 și m-a sunat de la Orange până în sărbători că dacă nu fac contract cu ei pe încă un an pe 3 euro cică mi-a dispărut și să mă duc la ei la shop Pitești și să predau tot ce mi-au instalat ei pentru că pe 15 decembrie îmi expiră contractul și-mi taie antena că a trecut opțiunea și că dacă rămân încă un an la ei pot să am reducere la 3 euro și-mi dă mai multe posturi TV. Eu am negociat tot cu 4 euro dar să-mi bage și desene animate și mi-a spus că plătesc 4 euro fără TVA inclus și am fost de acord pentru că am fost încolțit pentru că-mi oprea antena de crăciun și nu-și dorește nimeni asta. Am plecat pe 3 ianuarie în Germania și acum trebuie să plătesc antena tv până în decembrie pe încă un an, Ce am auzit eu că pe antena tv am făcut contract pe 2 ani că mi-e nu-mi arată pe aplicație. Fiecare persoană avem conținutul nostru la care nu puteam să facem ce vrem pentru că totul e mascat și gândit de niște hoți cu diplomă. De ce sunt Orange influenți? Pentru că știu mai bine ca noi ce avem de gând. Pe mine de ce nu mă lăsa să mă uit la tv pe telefon conținutul după antena fixă de acasă, pentru că putea să facă o excepție pentru mine, că am aplicația Orange go funcționala pe telefon aici în Germania, dar Orange mi-a spus să-mi fac abonament separat TV pe telefon dacă vreau să văd conținut personal. De ce sunt influenți? Ei vor să mă duc în Leer aici unde stau și să mă portez la Vodafone Germania la shot că Vodafone Germania are mai multe opțiuni aici în Germania, Orange nu are nimic în Germania.

Ascary
Campion certificat
Perioada de incantare atat cea a noului telefon cat si a abonamentului nostru "garnisit" cu de toate trece repede si apoi vine trezirea. Rată,abonament mare,parca nu preati vine sa crezi cat de credul ai fost si atunci incep frustrarile. Am trecut si eu prin asta si poate o sa mai trec ca nah,tentatia e mare :))

Neaplicabil
Telefonul este bine să îl cumperi de la firmele specializate în electronice și electrocasnice . E mult mai ieftin .

Razvan
#StarMember
E bine sa iei și telefonul în rate, însă acel Y6 nu prea merită, însă când ai semnat ești bun de plata. Poți rezilia și în acest moment abonamentul, plătești telefonul integral și discountul oferit la TV (dacă există), sau varianta 2 aștepți să expire perioada minimă contractuală și reziliezi ulterior.

Ascary
Campion certificat
Noah iti era rusine sa zici Altex? :)) Dar ai dreptate si nu stiu de ce,insa eu am luat mai mereu de la Orange si in general la precomanda. Probabil datorita faptului ca nu am un card de cumparaturi ca sa iau telefonul in rate de la Altex si am ales Orange ca nu cere nimic si mai ciugulesc si o resursa sau doua la prelungire odata cu achizitionarea telefonului. Plus ca la precomanda pretul telefonului este acelasi indiferent de magazin.