anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

cost suplimentar pentru net în My Orange

Lucian72
Junior entuziast

Bună seara

Am intrat în My Orange puțin mai înainte și m-am trezit că am 10, 48 cost suplimentar pentru net. Nu înțeleg de ce, deoarece eu am abonament cu net nelimitat. Chiar dacă contractul l-am terminat la sfârșitul lui Februarie, nu am făcut nici o modificare și după cum știu el rămâne așa cum a fost făcut.

Poate să mă lămurească cineva?

Mulțumesc!

1 Soluţie acceptată‚

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

În aplicația My Orange, în secțiunea Consum, îți apare internet nelimitat?
Unele bonusuri sunt valabile doar pe perioada minimă contractuală. Dacă ai primit internet nelimitat sub formă de bonus, este posibil ca acesta să fi fost acordat doar pe durata celor 24 de luni de contract.
Poți atașa un screenshot din secțiunea Consum, cu datele personale blurate (număr de telefon etc.)?

Vizualizare soluţie în postul original

20 Răspunsuri 20

Mă bucur că ai rezolvat. Zi binecuvântată și toate cele bune.

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

Lucian72
Junior entuziast

Mulțumesc. La fel și ție!

HAIPEYOXO157
Junior

Mai bine treci pe Yoxo si ai tot nelimitat, reteaua e tot Orange si scapi de cost suplimentar

HAIPEYOXO157

Foloseste acest cod la activarea cartelei tale YOXO si primesti o luna gratis!

Economiseste cu super beneficii la pretul corect!

Valabil si pentru cartela noua si pentru portarea numarului tau existent.

Descarca aplicatia si urmeaza pasii.

Da, știu. Am mai fost pe Yoxo cu alt număr de telefon.

Am ales acum 2 ani, deși eram pe cartelă, pentru că au avut o ofertă bună cu bonus internet național nelimitat, cu 5 euro cu TVA inclus, abonamentul. Mă refer la Orange.

Exact cum este acum pe Yoxo, abonamentul de 4.9 euro. În urmă cu 2 ani nu era.

Sunt la curent și cu luna gratuită la Yoxo.

Oricum mulțumesc!

Codul SUPERYOXO ofera de asemenea o luna gratis.

HAIPEYOXO157
Junior

Daca nu ai perioada contractuala obligatorie mai bine treci  pe Yoxo, o super promotie oferita de Orange Romania optiuni cu 2.9 €, 4.9€, 9.9€ dar cu tot cu TVA adica 15 lei, 25 lei, 50 lei. ATENTIE! FĂRĂ PERIOADĂ CONTRACTUALA OBLIGATORIE, fara drumuri inutile, faci totul din aplicatia YOXO

Foloseste acest cod la activarea cartelei tale YOXO si primesti o luna gratis!: HAIPEYOXO157

Economiseste cu super beneficii la pretul corect!

Valabil si pentru cartela noua si pentru portarea numarului tau existent indiferent de retea.