anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cerere reziliere din aplicatie

Cipikkus
Junior entuziast

Oare se poate face cerere de reziliere din aplicație?

Am 16 ani de Orange, dar ultimul an mi s-a umplut paharul cu indiferența și lipsa de răspuns.

Am primit oferta de la cei "de alaturi" și dacă tot mi-a expirat contractul....de ce nu.

Acum daca nu se poate reziliere, mi-au zis ceilalți că fac ei cerere de portare.

1 Soluţie acceptată‚

MihaiC99
Campion

Salutare!

Dacă abonamentul tău Orange este în afara perioadei minime contractuale, te poți porta la un alt furnizor fără riscul de a plăti penalități. Odată cu finalizarea procesului de portare, contractul cu Orange se va închide automat și fără alte formalități din partea ta. Cererea de portare echivalează cu cererea de reziliere.

Cererea de reziliere/închidere a abonamentului se face, de obicei, atunci când:

• Dorești închiderea abonamentului (nu mai ai nevoie de numărul respectiv);
  • Dorești închiderea abonamentului și trecerea numărului pe cartelă PrePay;

In cazul tau, nefiind în perioada minima contractuala te poți porta oricând fără penalități.

Vizualizare soluţie în postul original

4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă portezi, nu trebuie cerere de reziliere, ci  portare. Dacă reziliezi, vei pierde numărul , deci ai grijă!

Cipikkus
Junior entuziast

Multumesc. Am realizat eu într-un fel, dar am zis sa întreb totuși.

MihaiC99
Campion

Salutare!

Dacă abonamentul tău Orange este în afara perioadei minime contractuale, te poți porta la un alt furnizor fără riscul de a plăti penalități. Odată cu finalizarea procesului de portare, contractul cu Orange se va închide automat și fără alte formalități din partea ta. Cererea de portare echivalează cu cererea de reziliere.

Cererea de reziliere/închidere a abonamentului se face, de obicei, atunci când:

• Dorești închiderea abonamentului (nu mai ai nevoie de numărul respectiv);
  • Dorești închiderea abonamentului și trecerea numărului pe cartelă PrePay;

In cazul tau, nefiind în perioada minima contractuala te poți porta oricând fără penalități.

Cipikkus
Junior entuziast

Mulțumesc mult de sfat