la 12-11-2025 06:34 PM
Oare se poate face cerere de reziliere din aplicație?
Am 16 ani de Orange, dar ultimul an mi s-a umplut paharul cu indiferența și lipsa de răspuns.
Am primit oferta de la cei "de alaturi" și dacă tot mi-a expirat contractul....de ce nu.
Acum daca nu se poate reziliere, mi-au zis ceilalți că fac ei cerere de portare.
la 12-11-2025 07:00 PM
Salutare!
Dacă abonamentul tău Orange este în afara perioadei minime contractuale, te poți porta la un alt furnizor fără riscul de a plăti penalități. Odată cu finalizarea procesului de portare, contractul cu Orange se va închide automat și fără alte formalități din partea ta. Cererea de portare echivalează cu cererea de reziliere.
Cererea de reziliere/închidere a abonamentului se face, de obicei, atunci când:
In cazul tau, nefiind în perioada minima contractuala te poți porta oricând fără penalități.
12-11-2025 06:56 PM - editat 12-11-2025 07:30 PM
Salutare!
Dacă portezi, nu trebuie cerere de reziliere, ci portare. Dacă reziliezi, vei pierde numărul , deci ai grijă!
la 12-11-2025 07:11 PM
Multumesc. Am realizat eu într-un fel, dar am zis sa întreb totuși.
la 12-11-2025 07:00 PM
Salutare!
Dacă abonamentul tău Orange este în afara perioadei minime contractuale, te poți porta la un alt furnizor fără riscul de a plăti penalități. Odată cu finalizarea procesului de portare, contractul cu Orange se va închide automat și fără alte formalități din partea ta. Cererea de portare echivalează cu cererea de reziliere.
Cererea de reziliere/închidere a abonamentului se face, de obicei, atunci când:
In cazul tau, nefiind în perioada minima contractuala te poți porta oricând fără penalități.
la 12-11-2025 07:11 PM
Mulțumesc mult de sfat
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor