anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cel mai avantajos abonament pt. internet nelimitat

Apilifero
Junior
Care este cel mai avantajos abonament pt internet nelimitat?
39 Răspunsuri 39

eeeegg
Junior
@teacher stiu ca pt folosire normala e ajuns si 20 gb dar nu ca inlocuire de internet fix am avantajele ca imi iau netul in rucsac daca merg prin tara de exemplu la un workshop si stau peste noapte la o cunostiinta ... (sau internare spital) nu consum mai multde 120 GB cu consum mult pe youtube si daca mai vreau trafic pot opta pt mai mult simplu ca buna ziua la comentariul dinainte pt internet la rural prin 4g -o fi ok oferta pt oameni cu 2 abonamente de 12 eur fiecare sa isi ia home net 4g in pachetul ala nou pt rural se mentioneaza aici https://www.orange.ro/love/satelit/client-nou/ mai platesti 6 eur pt 200 gb dar si 24 eur pt telefonie cu 2 abonamente optim am si minute si am si net pana in 180 GB la 7eur/luna comparativ cu cei 20 si de eur pt minute si internet 4g e o diferenta orange iti face oferte de alea hai si asta hai si asta ca imediat ajungi la 40 eur la luna(netflix + tv satelit) oare cu tv satelit esti in viitor sau in trecut? vine 5g si ei iti dau tv satelit in pachet ce trebuie sa-l folosesti 2 ani daca nu vrei majorari Intr-un an imi iau telefon 5g si astia cu tv satelit se mai plang ca atunci cand ploua nu merg toate programele

Ascary
Campion certificat
Da se mai întâmplă să cadă imaginea atunci când plouă dar doar atunci când plouă torențial sau bate vântul tare. De specificat că dacă antena nu este reglată bine este posibil sa cada semnalul și la un vânticel sau câteva picături de ploaie.

teacher_
#StarMember
@Ascary, la toți operatorii cu antena pica semnalul daca ploua, nu doar la Orange. Nu știu ce se întâmplă prin centrul orașelor, dar la periferie și la țară nu merge bine daca ploua. Era Focus Sat mai demult, știu că aveam cunoștințe care se rugau să nu fie ploaie ziua, că mergea nasol rău.

Vio73
#StarMember
Dacă e reglată bine antena, doar când plouă torențial pică semnalul.

teacher_
#StarMember
@eeeegg, până la urmă ce o să alegi? Colegul @Ascary și cu mine suntem nelămuriți... Vei alege Orange pentru internet, sau alt operator?

Ascary
Campion certificat
Teacher_ în Delta Dunării unde am instalat echipamentul DTH Orange bate vântul doar de doua ori pe an: 6 luni de la nord și 6 luni de la sud. Nu pică semnalul când plouă. E una din plăcerile mele să mă uit la tv când plouă. Daca vântul bate cu peste 60km la ora atunci sunt probleme...probleme pentru cei care și-au montat antena pe gard. Eu am montat-o cumva adăpostită,adică nu ia vântul in piept direct antena. Tot în aceeași locație am și antena Focus,tot funcțională. Nici cu ea nu am probleme. Treaba este sa fie orientate perfect și puțin adăpostite.Chiar daca ploua nu au nimic,doar la torențială sunt probleme insa atunci sunt probleme peste tot fie Orange fie Focus fie antena toroidala de 1,4m cu care mă mai joc pe Hotbird.

Vio73
#StarMember
Nici eu nu am probleme cu a mea, care este sub streașina casei, pusă destul de ok.

Razvan
#StarMember
Noi am avut antena montată de la telekom și nu au fost probleme de semnal decât la ploaie torențială, în rest a fost tot timpul funcțională.

Costi_1
Începător
Pacat ca nu are orange net nelimitat; sincer, eu am 80 gb si nu ajung; cred ca pe viitor am sa optez pentru un abonament cu net nelimitat daca orange nu oferă asa ceva si cred ca ar fi in beneficiul lor tinand cont ca acum totul se bazează pe net

Vio73
#StarMember
Ai varianta cealaltă cu 160 GB, care eu cred că e ok. Îl am și eu.