anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cel mai avantajos abonament pt. internet nelimitat

Apilifero
Junior
Care este cel mai avantajos abonament pt internet nelimitat?
39 Răspunsuri 39

Hallow_87
Junior entuziast
Da, cam putin internet la abonamente.Trebuie sa ai un abonament destul de mare ca sa ai internet.Eu dau 14€ si am 5 G + 3G fidelitatea.Ii topesc imediat.Am vorbit cu cei de la Orange si nu am acces la mai mult net doar daca imi maresc abonamentul

FaraUnID
Campion certificat
@Halow_87 Cu putin noroc ai putea sa treci pe abonamentul Orange Me Start 14 care ofera 15GB + 50GB + Bonusul de vechime in retea. Cand ti-ai negociat ultima data abonamentul?

Vio73
#StarMember
Cei care aveți abonamente mai vechi, cred că puteți face upgrade!

Hallow_87
Junior entuziast
In ianuarie imi expira.Trebuie sa-l prelungesc din nou.Numai atunci pot face upgrade?

Ciucuras
Cunoscător certificat
Daca te afli in perioada contractuala si ai mai putin de 6 luni pana la finalizarea contractului poti sa renegociezi contractul.

Vio73
#StarMember
Se poate trece oricand la un abonament egal sau mai mare, cu mai multe resurse incluse.

Liva
Junior entuziast
Nu exista internet nelimitat dar daca incarci cartele de minim 6 euro si iti ei si orange love ai giga in plus de internet pe langa cel bonus de la vechime.

Bossnika
Junior
Cred ca foarte important ar fi o analiza a consumului efectiv din punct de vedere al tau ca utilizator. Mai depinde totodata și de device-ul pe care îl utilizezi,dar și de zonele pe unde vei utiliza. Spre exemplu, de cele mai multe așa zis pragul nelimitat,generează doar o stare de confort ... eu pot spune ca sunt power user (date mobile 24/24 ... aplicațiile mele rulează in background etc), și pot spune ca ma încadrez in cei 16 GB lejer. Ce vreau eu sa spun este ca ar trebui sa evaluezi nevoile. Spre exemplu dacă ești un utilizator de waze/gmaps,posibil sa ai nevoie de un plafon de net care sa tinda spre nilimitat,și asta datorită oacilatilor și a volumului de date din traficul acestor aplicatii. Sper sa îți fi fost de ajutor 🙂

teacher_
#StarMember
Probabil daca se vrea internet nelimitat, cel mai indicat este sa se apeleze la un abonament de tip colibri, care este doar pentru internet.

Ascary
Campion certificat
@teacher exista internet nelimitat. Eu și @Vio avem cate un astfel de abonament

teacher_
#StarMember
@Ascary, și al meu este nelimitat, adică mi se reduce viteza la un moment dat, daca îmi consum resursele, dar nu rămân fără net. Oricum, in medie cam 15 GB utilizez, deci nu ajung nici măcar aproape de limită.

Vio73
#StarMember
De luna viitoare intru și eu pe 160 GB la net, pentru că am făcut și un pachet Love rural (net 4g și tv satelit).

eeeegg
Junior
@vio73, nu-i pt mine acel love/satelit caci am doar o cartela prepey suspendata si pentru client nou e 91 lei pe luna. Comparativ e de multe ori mai scump decat doua abonamente mobil la DIGI 20 lei/luna. Sa zicem ca fara satelit/TV o suma ok e 50lei/luna; sa fim amabili ca asa vreau eu. Uite ce am eu cu 20 de lei pe luna:.consum contorizat de 110 GB si daca platesc 8eur ajung aproape sigur la 180GB. Pe telefonul meu nou nu prind 4g la orange doar la digi. Daca as dori pot sa folosesc 180 GB cu pret de 38 lei/ luna iar la orange cu 50lei/luna e inclus 160 GB. Dar am destul cu resursele ce le platesc in cei 4 eur adica 110 GB. Pot adauga 30 gb per abonament(2.4eur) si o voi face cand e cazul. Pentru 2 ani am un cost de 480 lei si la tine vei plati mai mult ca dublu 1200 lei dupa 2 ani. Satelit gasesti si la altii. Primele 3 luni am pret la jumate.

Ascary
Campion certificat
eeegg m-ai pierdut 🙂 nu prea îți înțeleg raționamentul

teacher_
#StarMember
@eeegg, 100 de GB lunar...crezi ca o să ajungi in vreo lună la asemenea consum? Mie mi se pare că undeva la 20-30 GB este un consum rezonabil. Nu știu ce nevoi ai tu, ce e drept.