anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce vechime trebuie sa ai pentru a lua un telefon in rate pe 36 luni?

Fost Membru
Neaplicabil

Am observat ca se pot cumpăra telefoane în rate și pe 36 luni, pe site scrie ca trebuie sa ai 36 luni vechime pt asta dar nu scrie nicăieri dar trebuie dacă trebuie sa ai vechime 36 luni la abonamentul de mobil ori la servicile fixe.

La abonamentul de voce de exemplu am 6 luni vechime dar la serviciile fixe am 4 ani vechime.

Ps: am verificat tot site-ul Orange și nu scrie nicăieri dacă cele 36 luni vechime trebuie sa fie la abonamentul de voce ori la serviciile fixe, deci va rog fără citate de pe site 😂

1 Soluţie acceptată‚

Alex_ORO
Ex Angajat Orange

Pentru a esalona in rate pe factura orange pe o perioada de 36 de luni trebuie sa fii client de minim 36 de luni, indiferent de serviciile pe care le ai. Poti lua un telefon in rate prin activare abonament de voce pe 24 de luni sau prin fidelizarea unui numar existent.

LE: In acest moment clientii ex-OROC nu au posibilitatea sa esaloneze in rate >24 luni.

#WeLikeOurCustomers
In ❤️ with learning

Vizualizare soluţie în postul original

20 Răspunsuri 20

Fost Membru
Neaplicabil

In concluzie clienții vechi oroc nu beneficiază de aceasta oferta.

Corect, in acest moment clientii ex-OROC nu au posibilitatea sa esaloneze in rate >24 luni.

#WeLikeOurCustomers
In ❤️ with learning

Fost Membru
Neaplicabil

Apreciez intervenția.

Mulțumesc!

GreenArrow89
Cunoscător

La mine arată maxim 24 rate.

Nu știam ca exista și posibilitatea pt 36 rate mai nou dar suna bine dacă vrei sa iei un telefon foarte scump

Florin62
Junior entuziast

Am simulat și îmi arată 24 de rate 😭

Razvan
#StarMember

Am avut posibilitatea să iau iphone 15 pe 36 rate, fără avans, însă am preferat să plătesc un mic avans și rată pe 24 de luni. Deși bifam pe 36 luni, la comandă mă lăsa doar 24 de luni.