anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce se întâmplă cu cei carora li se mareste abonamentul impotriva vointei lor

Gafe
Junior
Excrocheria maririlor de abonamente
116 Răspunsuri 116

Vio73
#StarMember
Cu siguranță, toate scumpirile din acest an sunt în strânsă legătură cu OUG 114 și cu alte scumpiri la utilități, etc.

Razvan
#StarMember
@tina, m-am referit la modul general, pentru ca mâine, și alții ne putem trezi cu majorarea preturilor la serviciile de telecomunicație. .

Romeo_
Senior certificat
Stim ca-n fiecare toamna / Preturile se maresc / Acum si-n abonamente / Cred ca e ceva firesc / Pentru a fi de calitate / Marirea e necesara / Chiar de biet salariul nostru / Ramane de-odinioara / Nu e o escrocherie / Atunci cand ti se anunta / Ramai cu abonamentul / Doar de e a ta dorinta. 😉

DC
Junior entuziast
Orice modificare a unui contract e necesar sa fie acceptata de toate partile din contract. Daca voi primi SMS de marire a pretului, voi comunica Orange prin intermediul chatului(cu logul conversatiei in mail pentru dovada), ca nu sunt de acord cu modificarea contractului si nici nu doresc sa reziliez unilateral (rezilierea unilaterala e decizie proprie(nu fortata), pe care eu nu doresc sa o adopt). Daca Orange doreste modificarea contractului trebuie sa fiu si eu de acord. Sau sa-si asume si sa-mi trimita preaviz de reziliere. Ce-mi ofera ei la abonament gasesc la prepay cu un euro in plus(si la Orange si la Vodafone), daca se va intampla ca in cazul altora si vor mari pretul cu 2 euro si in plus vor taia din minutele catre mobil in SEE, chiar nu o sa mai am niciun motiv sa raman pe un abonament mai scump ca un prepay, cu resurse mai putine. Si in plus, ce companie mai e si Orange, faci o intelegere cu ei si apoi o modifica ca intr-un bazar? Tipul asta de decizii ale sefilor cei mari distrug orice farama de credibilitate a celor ce vand serviciile Orange. La TV prin satelit au scumpit in doua randuri cu pachetul lor sport. Acum au trecut la voce.

Razvan
#StarMember
Se da preaviz de reziliere de 30 zile, oricum. Deja unii abonați și-au renegociat abonamentul după sms-ul primit și au obținut iar abonament Orange Me5 și 6, nu Me7. Succes în negociere.

Ascary
Campion certificat
Cu alte cuvinte,mult zgomot pentru nimic 🙂 Daca accepți tacit abonamentul de 7euro,cu resurse reconfigurate e bine,daca nu îți convine negociezi pentru rămânerea la abonamentul actual. Toată lumea mulțumită 🙂

Vio73
#StarMember
Cred că este foarte bine că există și căi de mijloc!

ioanbz
Începător
Nu mi se pare corect ca Orange sa denunte unilateral contractul.In primul rand este o lipsa de respect fata de abonati.In al doilea rand ar trebui penalizati la fel cum ar fi penalizat abonatul care renunta la contract inainte de termen.Nu se schimba regulile jocului in timpul jocului.Daca ar fi o firma corecta ar astepta pana la finalizarea contractului si dupa aceea ar anunta ca vechile abonamente nu mai sunt disponibile.Altfel pare o actiune haiduceasca.In loc sa-si fidelizeze clientii Orange cauta sa scape de ei.Eu sunt in aceasta situatie dupa 17ani si jumatate.Sunt profund dezamagit si indignat.Pentru ca nu am folosit complet niciodata resursele oferite de abonament de ce sa platesc in plus?

Ascary
Campion certificat
Așa este Ioanbz,de ce să plătim in plus combustibilul când prețul barilului scade,de ce să plătim in plus curentul electric când energia se obține mai nou de la vânt,de ce plătim in plus alimentele,electrocasnicele,utilitățile etc De ce? Acesta-i trendul. Nici Orange nu putea să practice niste preturi necompetitive in timp ce toate celelalte s-au scumpit.

BSW287
Junior
Este un ABUZ bișnițăresc, absolut! Cum mai spunea cineva, nu schimbi regulile jocului în timpul jocului! Și mie vor să îmi impună mărirea abonamentului de la 5 la 7 euro și vor să îmi închidă gura cu 20 gb net, în plus față de cei 20 pe care îi am acum și pe care oricum nu ii folosesc niciodată pe toți. Deci vor să îmi mărească abonamentul cu aproape 50%, băgându-mi pe gât resurse pe care oricum nu le folosesc! Asta în condițiile în care mai am 1 an jumate din perioada contractuală și sunt client de 12 ani la ei! Normal, de bun simț și singurul mod legal prin care să se facă acest lucru ar fi trebuit sa fie după expirarea perioadei contractuale. Nu poți compara situația asta cu măririle pe care le fac furnizorii de alte servicii cum ar fi gazul etc., așa cum am văzut că au comparat alții aici. Prețurile la acele servicii depind de alți factori externi. Eu o sa refuz această mărire și denunțarea unilaterală din partea mea. Dacă mă poate obliga indirect să denunț eu contractul, o s-o fac. Sau să o facă ei. Nu accept această umilire. Ar trebui să ne unim mai mulți și să ducem totul în instanță. Eu mă gândesc serios la acest lucru. Oricum ar fi, nu o să accept așa ceva. Mi-e silă de țara asta și de legile ei care le permit acestor magnați să își bată joc de noi...

Razvan
#StarMember
Puteți rezilia contractul sau accepta noile condiții, din nefericire legea nu stipulează în mod clar și echivoc că operatorul nu are voie să majoreze serviciile de abonament fără acordul expres al clientului.

Ascary
Campion certificat
Mie nu mi-e sila de "tara asta". E tara mea,cu bune cu rele. N-am ales sa emigrez. Îmi plac bătrânii noștri,câmpiile și dealurile,munții și marea. E minunată și o iubesc mult. Am muncit și m-am descurcat astfel încât să nu îmi pese daca Orange îmi mărește abonamentul cu 2 euro,sau că Focus a mărit prețul la cartela,sau sau sau. Chiar nu mă deranjează. Daca m-ar deranja mi-aș găsi servicii la alt furnizor sau in alta țară. Nu,nu mi-e sila de tara mea. O iubesc!

Razvan
#StarMember
Cred ca fiecare ar trebui sa iubim țara în care ne-am născut. Avem mare, câmpii, dealuri, podisuri și munți, în proporții egale și bijuteria Delta Dunării.

teacher_
#StarMember
Foarte dur ceea ce spui, @Bsw28... Respect decizia ta, până la o limită. La o adică, nu te obliga nimeni sa continui. Și referitor la scumpirile la alte servicii... Sa știi că un principiu al economiei spune că o scumpire va aduce după sine alte 3 scumpiri, și tot așa. Din ce stiu, nu Orange a inceput cu scumpirile. Ai dreptate, avem legi proaste, date de cei pe care i-am ales, dar tot noi suntem cei cu stampila in mână...

Vio73
#StarMember
Se găsesc și soluții amiabile. Nu se poate mări un abonament fără acordul tău.