Orice modificare a unui contract e necesar sa fie acceptata de toate partile din contract. Daca voi primi SMS de marire a pretului, voi comunica Orange prin intermediul chatului(cu logul conversatiei in mail pentru dovada), ca nu sunt de acord cu modificarea contractului si nici nu doresc sa reziliez unilateral (rezilierea unilaterala e decizie proprie(nu fortata), pe care eu nu doresc sa o adopt).
Daca Orange doreste modificarea contractului trebuie sa fiu si eu de acord. Sau sa-si asume si sa-mi trimita preaviz de reziliere.
Ce-mi ofera ei la abonament gasesc la prepay cu un euro in plus(si la Orange si la Vodafone), daca se va intampla ca in cazul altora si vor mari pretul cu 2 euro si in plus vor taia din minutele catre mobil in SEE, chiar nu o sa mai am niciun motiv sa raman pe un abonament mai scump ca un prepay, cu resurse mai putine.
Si in plus, ce companie mai e si Orange, faci o intelegere cu ei si apoi o modifica ca intr-un bazar?
Tipul asta de decizii ale sefilor cei mari distrug orice farama de credibilitate a celor ce vand serviciile Orange. La TV prin satelit au scumpit in doua randuri cu pachetul lor sport. Acum au trecut la voce.