anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce oferte de retentie/ fidelizare ati primit in aceasta perioada a Sarbatorilor?

Salutare, tuturor!
M-ar interesa ce oferte de retentie/fidelizare (doar cu abonament, fara telefon) ati mai primit in aceasta perioada? Fiind perioada sarbatorilor, ma gandesc ca poate se mai ofera ceva, s-a mai schimbat ceva in ofertele de fidelizare.
Astept raspunsurile voastre impreuna cu oferta primita!
Sarbatori fericite & la multi ani!
18 Răspunsuri 18

teacher_
#StarMember
Din fericire, cumnata mea a reușit să obțină un preț de 6 euro la abonamentul de 8 euro..și s-a răzgândit cu mutatul la Vodafone...

@teacher_ Mai avea perioada contractuala? (Cate luni) Care abonament de 8 euro? Cel standard de pe site, fara GB in SEE?

Razvan
#StarMember
Se mai oferă Orange Me start 6/7 cu roaming în SEE inclus.

teacher_
#StarMember
Exact asta a primit și cumnata mea, cred că a știu să negocieze cu acel consultant, era în ultimele luni de abonament, (avea pe 24 de luni încheiat) și avea un abonament din vechea grila, iar acum are și net in roaming. Oricum, s-a făcut prea mare tam tam negativ cu acea majorare a abonamentelor mici... Cred că acum totul s-a liniștit, și în scurta perioada vom asista la o creștere și din partea Digi, mai ales că nu își mai permit anumite costuri...

Tina
Cunoscător certificat
Eu am primit o oferta de șase euro, in loc de șapte. Chiar nu ma așteptam. M-au sunat ei și mi-au oferit reducerea. Eu zic ca in condiții foarte bune.

Anonim
Neaplicabil
Digi a crescut deja abonamentele anul acesta, nu cred că o vor face din nou. Sunt curios ce oferte ați primit la trecerea de la PrePay la abonament.

Laura_cio
Senior
Nu am primit nimic pentru ca nu am solicitat. Însă, dacă se solicita, se poate negocia.

Razvan
#StarMember
@cocolsh, prin migrare de la prepay la abonament poți primi o reducere de pana la 100 euro (50 euro telefon și 50 euro factura la abonament). Soția a primit o reducere la factura de 20 euro (credit telefon + bonus acumulat) și 50 euro reducere la telefon.

Vio73
#StarMember
Fiindcă am pachetele Love și Family pe cont, am primit Orange me start 8 la 4 euro lunar (cu 68 gb lunar și voce/sms național nelimitat), pe toată perioada contractuală. Atenție, nu am cerut eu așa ceva, și de aceea cred că e ceva wow. Mulțumesc Orange!

RafaHelper
#StarMember
Salut Vio, Eu stiam ca acest abonament costa 6 euro, 2 euro reducere de la 8 euro pentru ca ai Orange Family. Esti sigur ca ai înțeles corect costul?

Vio73
#StarMember
Da, așa îmi apare.

RafaHelper
#StarMember
Unde iti apare?

Vio73
#StarMember
În My Orange. Dar mai am un abonament exact în aceeași situație, prelungit de prin martie.

RafaHelper
#StarMember
Ok, dar cum se aplica reducerea in cazul tau, se scade de 2 ori valoarea de 2 euro sau odata 4 euro, cum iti apare pe factura?