anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cartelă inchisă "abuziv"!

JohnL
Junior entuziast

Salut! De la 1 iun 2023 mia inchis in mod abuziv un numar de telefon desi am platit fara intarzieri de cativa ani buni sume f mari chiar si când baiatul meu de pe cartela a facut cost suplimentar de 90 (nouă zeci) de Giga! Am internet si tv prin fibra + 2 cartele (din care una e aia care mia închis-o "abuziv" fara sa cer asta si fara sa primesc macar un mesaj de avertizare liber de contract pe care le reziliez + tv prin satelit si înca o cartela in contract... (pt copiii mei)! Vă întreb:- Cum e posibil sa-mi fie închisă cartela fără motiv, deși nu am avut întârzieri la plată și mai ales fără să fiu avertizat în vreun fel... Brusc m-am trezit ca nu mai am semnal si cand am sunat la orange, operatoarea nu a stiut sa-mi dea un raspuns concret si a inchis telefonul.

19 Răspunsuri 19

Nu îmi apare nimic mie aici, dar chiar îmi pare rău! Trebuie să existe o rezolvare în favoarea ta. 

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

DanielaH
Moderator

@JohnL, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

JohnL
Junior entuziast

Sorry! Au vrut s.o rezolve (situatia) dar fiind liber de contract am reziliat...! Multumesc

Ți s-a explicat ce s-a întâmplat?

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

JohnL
Junior entuziast

Salut! ... sunt acasa dupa ora 17:30...!! Lucrez.... pe un buz de persoane si de multe ori nu pot vorbi sau nu pot vb "detaliat" (sa ma auda "toți"). Nu am primit nici o explicatie..., dar a "insistat" cu alte oferte si daca vreau sa-mi reactiveze numarul ,,suspendat,,... iar eu am refuzat si am "insistat" sa rezilieze contractul!! Ms!!!