anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Bonus pentru anii petrecuti in retea ?

Toxicman
Începător

Salutare la toti !

Recent am depasit 24 de ani in reteaua Orange , aflu accidental ca pot beneficia de 40 Euro pentru fiecare an petrecut in retea. Da sunt impuse niste conditii unul este ca bonusul de 960Eur+TVA se acorda doar daca ma cuplez cu un abonament de internet fibra . Gata , perfect pentru mine ca oricum aveam nevoie la o anumita adresa dati-i drumu ...aha ghici ce ? La strada respectiva Orange nu are fibra ( sau nu le merita pe banii lor sa aduca fibra ) deci instalarea indisponibila . Intreb de alta alternativa in afara de fibra pentru a beneficia de acea suma .... nimic , doar cuplat cu abonament fibra ...Nah fraiere fidelitate 

Zic dati-mi un telefon de suma aceea ... nu se poate , doar cu ceva abonament exorbitant unde dupa calculele mele in 2 ani plateam telefonul la pret dublu 🙂 funny nu ??? 

Deci sa conditionezi ceva pe care nu poti garanta mi se pare de tot rasul , rusine sa va fie Orange , va doresc alti fraieri in echipa ca eu mai mult ca sigur i-mi iau zborul cu toate abonamentele ( 3 la numar ) de peste 22 de ani fiecare nr. de telefon 

Altii operatori arunca dupa tine cu telefoane si abonamente aproape gratis dar nah ce pretentii sa ai  de la un operator care tine in secret cea ce ti se cuvine si cand aflii te conditioneaza cu lucruri absurde pe care nu le poate indeplini

Hai pa

 

5 Răspunsuri 5

MCostel
Explorator

Nimeni nu dă nimic pe gratis toate fiind niste oferte de marketing bine împachetate.

Furnizorii nu au ca obiect de activitate vânzarea de telefoane și dacă ar oferi preturi sub nivelul pieței ar da faliment.

Ofertele sunt mai mult la telefoanele low-mid budget.

Eu am 14 ani la actualul furnizor și tot ce doresc de la acesta sunt servicii de calitate.

 

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver

Salutare!

Nu știu de oferta aia, era una cu 200 sau 300 euro, dacă faci și abonament de fibră optică, dar nu știu dacă mai este (oficial, nu mai apare pe nicăieri).  Bineînțeles, să ai vechime mare, cum ai spus deja că ai. Posibil să fie ceva local, dar mare grijă la astfel de oferte. Oricum, și fără bonus, ofertele de fibră sunt mai bune decât la alții.

Dacă nu este fibră optică în zona ta, e un minus, dar probabil că vor veni și acolo la un moment dat.

La partea cu alții dau telefoane, nu știu ce să zic, dar nu prea sunt niciunii așa darnici, sunt convins de asta.

Dacă stai într-un oraș, într-un bloc mai vechi, s-ar putea să ai fibră optică de la fostul Telekom, deci dacă ești în situația respectivă,  poate ai această oportunitate.

Baftă!

mihai_13
Maestru

"" aflu accidental ca pot beneficia de 40 Euro pentru fiecare an petrecut in retea""   unde ai citit sau auzit asa ceva !!😂

 

FLo1
#StarMember

@Toxicman:  ”bonusul de 960Eur+TVA”??? Unde? Cine? Când? O fi la colț de stradă? Unde ai citit? Concret. Pentru că zvonul străzii nu se aplică la contracte.  ”Altii operatori arunca dupa tine cu telefoane si abonamente aproape gratis”?? Care din ei? Că nu ai decât 3 variante și o juma' de variantă..... și nici una nu oferă device-uri gratuite.

Pololică
#StarMember

Salutare!

O sa ma leg doar de partea cu existenta fibrei: acum doua zile a venit la mine la firma un nene de la NetCity sa ne intrebe unde vrem sa ne puna cutia de firba (in strada sau in curte). Nefiind noi proprietarii, am rugat sa ne amane si ne-a zis ca nu e graba. Ajung in zona abia peste 1-2 luni, deci timp berechet.

Mergand pe logica de mai sus, cel putin daca esti din Bucuresti, nu cred ca se mai baga cineva in zone unde proiectul NetCity este in curs de implementare.

PS: stiu de proiect de cel putin 10 ani.