anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Telefon în rate Orange cu avans 0

Andreea41
Vizitator

Bună, am un abonament de 18 luni la Orange și m-ar interesa să achiziționez un telefon în rate Orange, dar cu avans 0. Știți cumva la ce telefoane m-aș încadra?(exclus OPPO sau Motorola) 

4 Răspunsuri 4

Pololică
#StarMember

Salutare!

Avansul 0 este raportat si la valoarea abonamentului. Iti recomand sa raspunzi la urmatoarele intrebari:

• ce preferinte ai la telefon?
  • cate puncte ai?
  • te descurci sa faci comanda online? Punctele sunt duble si sansele de a plati avans vor fi mici (bine, nu vorbim de IPhone sau alte telefoane scumpe)
  • ai mai multe numere? 

E bine sa incepi cu aparatul pe care-l vrei si cu un buget lunar (cat vrei sa platesti pe luna ca suma intre valoarea abonamentului si rata lunara).

In functie de raspunsuri, am putea sa-ti recomandam mai multe modele (mai noi [cum este Samsung A56] sau deja lansate [poate ceva de la Xiaomi]).

MihaiC99
Cunoscător

Buna,

Intra in magazinul online Orange (te loghezi cu datele contului my Orange) și faci o simulare.

Vei găsi informațiile dorite.

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Verifici singură, din Magazinul online, în funcție de telefonul dorit și abonamentul disponibil. Atenție, la achiziționarea unui telefon la 18 luni, trebuie de regulă să treci și la un abonament mai mare cu cel puțin 1 euro / lunar pe 12 sau 24 de luni ( din câte știu, doar pe 24 te lasă în această situație).

Faci singură ceva verificări.

De exemplu Xiaomi 13 5g: Ai detalii despre acesta aici .

La abonament de 25 euro, îmi dă rata de 25 de lei/ lunar. Deocamdată nu pot simula la alte prețuri pentru că eu am abonamentele prelungite Dar depinde în funcție de ce abonament ai, ce model de telefon vrei să iei,  dacă mai ai puncte thank You, etc.

Baftă!

delfinas
#StarMember

Andreea, bun venit in Comunitate!!!

Cel mai simplu e sa intri in https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane si sa alegi singura ce telefon ti-ai dori si sa faci o simulare de achizitie, sa vezi unde te incadrezi.

E in functie de vechime, pretul telefonului, al abonamentului. Noi nu putem sa iti recomandam un telefon, nu stim ce abonament ai, care e bugetul pt telefon, ce iti doresti de la el etc.