anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

As putea renunța la abonament dacă am prelungit contractul, dar nu l-am semnat?

Corina_Elena
Începător
Dacă am prelungit contractul, dar nu m-au chemat înca sa semnez, as putea renunța la abonament acum..ținând cont ca au trecut 3 sapt
6 Răspunsuri 6

FLo1
Campion certificat
@Corina: Bun venit în Comunitate. Cum ai prelungit contractul de abonament? Cine trebuia să te "cheme"? Unde? Dacă a fost încheiat la distanță (telefonic/email/chat) atunci îl primești pe email sau în contul tău MyOrange. Doar dacă l-ai prelungit în Shop îl vei primi pe loc. Revino cu detalii pentru alte informații.

Corina_Elena
Începător
Am mutat abonamentul de pe bunica(decedata) pe mine, adăugând încă 2 nr de tel la abonament( fata de cele inițiale), abonamentul fiind prelungit/ modificat la shop, dar nu am primit contractul pe loc, urmând sa revin/ sa fiu chemată .

FLo1
Campion certificat
@Corina: Ți s-a justificat motivul "plimbării"? Îți recomand să revii în Shop din proprie inițiativă și să îți clarifici situația: justificare obiectivă (fără povești) sau documentul semnat.

Adrian_Calin94
Junior entuziast
Bună, In momentul în care s-a făcut aceasta modificare agentul a scanat actul de identitate și ulterior ți-a solicitat un cod, dacă da înseamnă că semnarea actelor s-a realizat digital și nu mai este necesară tipărirea și semnarea fizică a acestora, dacă nu s-a întâmplat așa cum a recomandat și FLo1 mergi la acel magazin pentru clarificarea situatiei. Seară plăcută!

Vio73
Campion certificat
Salutare! Dacă te-a pus să semnezi pe un ecran, înseamnă că ai semnat digital. Nu se mai semnează pe hârtie de ceva vreme!

Pololica
Maestru
Am avut doua situatii de prelungire in shop (intamplator sau nu, ambele in Orange Shop Europe House (cel de la sediul Orange)): - prima data mama a prelungit contractul ei (in urma cu vreo 7-8 ani... cred) cand a semnat pe o tableta (sau ceva similar) DAR am primit pe mail (a dat adresa mea de mail ca ea nu avea) contractul cu modificarile semnate - a doua oara (tot intamplator sau nu) cand a murit mama si am preluat numarul tatei (avea doua abonamente: al ei si al tatei) si am semnat pe hartie contractele. In ambele dati am plecat cu contractele semnate (ori electronic, ori fizic). De ce nu ai cerut sa ti se dea pe loc contractul?