@Corina: Bun venit în Comunitate. Cum ai prelungit contractul de abonament? Cine trebuia să te "cheme"? Unde? Dacă a fost încheiat la distanță (telefonic/email/chat) atunci îl primești pe email sau în contul tău MyOrange. Doar dacă l-ai prelungit în Shop îl vei primi pe loc.
Revino cu detalii pentru alte informații.
Am mutat abonamentul de pe bunica(decedata) pe mine, adăugând încă 2 nr de tel la abonament( fata de cele inițiale), abonamentul fiind prelungit/ modificat la shop, dar nu am primit contractul pe loc, urmând sa revin/ sa fiu chemată .
@Corina: Ți s-a justificat motivul "plimbării"? Îți recomand să revii în Shop din proprie inițiativă și să îți clarifici situația: justificare obiectivă (fără povești) sau documentul semnat.
Bună,
In momentul în care s-a făcut aceasta modificare agentul a scanat actul de identitate și ulterior ți-a solicitat un cod, dacă da înseamnă că semnarea actelor s-a realizat digital și nu mai este necesară tipărirea și semnarea fizică a acestora, dacă nu s-a întâmplat așa cum a recomandat și FLo1 mergi la acel magazin pentru clarificarea situatiei.
Seară plăcută!
Am avut doua situatii de prelungire in shop (intamplator sau nu, ambele in Orange Shop Europe House (cel de la sediul Orange)):
- prima data mama a prelungit contractul ei (in urma cu vreo 7-8 ani... cred) cand a semnat pe o tableta (sau ceva similar) DAR am primit pe mail (a dat adresa mea de mail ca ea nu avea) contractul cu modificarile semnate
- a doua oara (tot intamplator sau nu) cand a murit mama si am preluat numarul tatei (avea doua abonamente: al ei si al tatei) si am semnat pe hartie contractele.
In ambele dati am plecat cu contractele semnate (ori electronic, ori fizic). De ce nu ai cerut sa ti se dea pe loc contractul?