anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

As putea renunța la abonament dacă am prelungit contractul, dar nu l-am semnat?

Corina_Elena
Începător
Dacă am prelungit contractul, dar nu m-au chemat înca sa semnez, as putea renunța la abonament acum..ținând cont ca au trecut 3 sapt
6 Răspunsuri 6

FLo1
#StarMember
@Corina: Bun venit în Comunitate. Cum ai prelungit contractul de abonament? Cine trebuia să te "cheme"? Unde? Dacă a fost încheiat la distanță (telefonic/email/chat) atunci îl primești pe email sau în contul tău MyOrange. Doar dacă l-ai prelungit în Shop îl vei primi pe loc. Revino cu detalii pentru alte informații.

Corina_Elena
Începător
Am mutat abonamentul de pe bunica(decedata) pe mine, adăugând încă 2 nr de tel la abonament( fata de cele inițiale), abonamentul fiind prelungit/ modificat la shop, dar nu am primit contractul pe loc, urmând sa revin/ sa fiu chemată .

FLo1
#StarMember
@Corina: Ți s-a justificat motivul "plimbării"? Îți recomand să revii în Shop din proprie inițiativă și să îți clarifici situația: justificare obiectivă (fără povești) sau documentul semnat.

Adrian_Calin94
Junior entuziast
Bună, In momentul în care s-a făcut aceasta modificare agentul a scanat actul de identitate și ulterior ți-a solicitat un cod, dacă da înseamnă că semnarea actelor s-a realizat digital și nu mai este necesară tipărirea și semnarea fizică a acestora, dacă nu s-a întâmplat așa cum a recomandat și FLo1 mergi la acel magazin pentru clarificarea situatiei. Seară plăcută!

Vio73
#StarMember
Salutare! Dacă te-a pus să semnezi pe un ecran, înseamnă că ai semnat digital. Nu se mai semnează pe hârtie de ceva vreme!

Pololică
#StarMember
Am avut doua situatii de prelungire in shop (intamplator sau nu, ambele in Orange Shop Europe House (cel de la sediul Orange)): - prima data mama a prelungit contractul ei (in urma cu vreo 7-8 ani... cred) cand a semnat pe o tableta (sau ceva similar) DAR am primit pe mail (a dat adresa mea de mail ca ea nu avea) contractul cu modificarile semnate - a doua oara (tot intamplator sau nu) cand a murit mama si am preluat numarul tatei (avea doua abonamente: al ei si al tatei) si am semnat pe hartie contractele. In ambele dati am plecat cu contractele semnate (ori electronic, ori fizic). De ce nu ai cerut sa ti se dea pe loc contractul?