la 10-10-2026 06:01 PM - editat ultima oară la 11-10-2026 12:32 AM de delfinas
Buna ziua, comunitatea Orange! Am o întrebare către voi. Mama mea are un un abonament de internet (home) si încă un alt abonament mobil Fun 6. Dar pe factura apare si un alt abonament Fun 7, bineînțeles cu un alt nr. de telefon. Ideea e simpla: plătește încă un abonament pe care nu îl folosește. Cum reușesc sa elimin acest abonament (Fun7) care nu este utilizat deloc?
Mulțumesc! O zi buna! 👍💪
la 10-10-2026 06:14 PM
Salutare @F1gio @ și bine ai venit în comunitatea Orange
Dacă abonamentul nu se mai află în perioada contractuală minimă, poți contacta serviciul de relații cu clienții Orange, apelând 300 sau trimițând un mesaj pe WhatsApp la 0744 444 300, pentru a solicita încetarea acestuia. Dacă abonamentul este încă în perioada contractuală minimă și a fost încheiat împreună cu achiziționarea unui telefon sau cu alte beneficii și reduceri, încetarea anticipată poate implica plata unor despăgubiri sau a altor sume prevăzute în contract.
„GSM spans the air, fiber drives the speed, Ohm’s Law sets the ground.”
la 10-10-2026 06:14 PM
Salutare @F1gio @ și bine ai venit în comunitatea Orange
Dacă abonamentul nu se mai află în perioada contractuală minimă, poți contacta serviciul de relații cu clienții Orange, apelând 300 sau trimițând un mesaj pe WhatsApp la 0744 444 300, pentru a solicita încetarea acestuia. Dacă abonamentul este încă în perioada contractuală minimă și a fost încheiat împreună cu achiziționarea unui telefon sau cu alte beneficii și reduceri, încetarea anticipată poate implica plata unor despăgubiri sau a altor sume prevăzute în contract.
la 10-10-2026 06:20 PM
Salutare!
Modalitățile prin care poți solicita rezilierea unui abonament le gasesti in linkul de mai jos:
https://www.orange.ro/help/servicii-pentru-abonamente/inchidere-abonament
Verifica mai întâi daca numărul este in perioada minima contractuala. In cazul rezilierii anticipate se pot cere eventuale reduceri primite pentru acel număr. Se înmulțește reducerea primită cu numărul de luni executate.
la 10-10-2026 11:44 PM
Buna. Ar trebui mai întâi să vorbești cu mama ta, dacă știe de acel număr. Poate a vrut să achiziționeze un telefon și numărul de pe cont nu era fidelizabil. Și ca să-i factureze telefonul i-a făcut un număr nou. Daca nu știe de el, să ceară informații dacă are reduceri acel număr și ce implica închiderea lui anticipată.
la 11-10-2026 05:27 AM
Salutare!
Dacă mama ta nu mai are nevoie de el, depinde cerere de reziliere și, în funcție de rezultatele pe care le va avea în urma discuțiilor cu cei de la Orange, se va decide ce face ulterior. Mă refer la faptul că abonamentul poate fi în timpul perioadei contractuale și atunci este posibil să se plătească ceva reduceri, eventuale bonificații etc sau dacă nu mai este în perioada contractuală, începând cu data următoare de facturare se poate închide. Repet, în urma depunerii unei cereri de reziliere. Acest lucru se poate face la numărul de WhatsApp 0744444300 ( Chat Djingo), în timpul programului.
Baftă multă!
la 11-10-2026 01:00 PM
Salut @F1gio,
Bun venit in comunitate! Ceri printr-o cerere rezilierea numarului respectiv. Sa ne spui daca ai reusit.
la 11-10-2026 01:17 PM
Mulțumesc, încă o data tuturor ptr ajutor. Am folosit nr de WhatsApp si in principiu este rezolvat. Sigur nu imediat, in următoarele 4 zile Orange va suna pe numărul/ abonamentul, care in realitate este folosit, sa confirme cu persoana in cauză ( maica-mea) rezilierea acestui abonament. Vedem, am sa scriu aici pe comunitate când efectiv s-a reziliat abonamentul.
Mulțumesc. O si bună.
la 11-10-2026 01:22 PM
Salutare, mă bucur că ai reușit. 🙂
O zi frumoasă să ai!
la 11-10-2026 01:41 PM
La fel! Te asteptam sa revii cu detalii!
11-10-2026 01:21 PM - editat 11-10-2026 01:21 PM
Am luat legătură via WhatsApp cu cei de la Orange. F. amabili. In teorie este rezolvata rezilierea acestui abonament, dar va mai exista un telefon cu confirmarea la persoana in cauză.
Mulțumesc frumos. Zi buna.
la 11-10-2026 08:33 PM
Salut @F1gio
Din experienta mea, acel telefon nu vine (cel putin eu nu l-am primit), si vor rezilia abonamentul, dupa 30zile. In cazul meu, asa a fost. Am cerut rezilierea inainte de data facturarii, si mi s-a zis ca in 3 zile voi fi sunata pentru a discuta detaliile rezilierii, si motivele. Cum acest apel nu a mai avut loc, mi s-a zis ca este deja aprobata cererea de reziliere (am primit un sms in care am fost instiintata ca am fost cautata insa nu am raspuns).
Seara faina!🌙
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor