anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am 18 ani si as vrea sa fac un abonament la orange, se poate ?

Ionut2518
Începător
Buna ziua, am 18 ani si as vrea sa fac un abonament la orange ... se poate ? Am venit pentru doi ani !! Muncesc cu ziua si am si bursa scoalara. Stie cineva daca se poate face un abonamnt ? Vreau sa imi fac un abonament si sa imi iau un telefon cat de cat decent.
1 Soluţie acceptată‚

delfinas
#StarMember
Bun venit in Comunitate, Ionut! Poti sa-ti faci abonament, esti major, ai carte de identitate, spui ca ai un venit cat de cat. Telefon ai putea sa-ti iei, dar nu in rate, fiind client nou. De-abia dupa 18 luni, daca platesti abonamentul la timp, ai putea avea dreptul sa iei un telefon in rate. DETALII: https://www.orange.ro/help/vreau-sa-imi-cumpar-un-telefon-in-rate-ce-conditii-trebuie-sa-indeplinesc-13628

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

delfinas
#StarMember
Bun venit in Comunitate, Ionut! Poti sa-ti faci abonament, esti major, ai carte de identitate, spui ca ai un venit cat de cat. Telefon ai putea sa-ti iei, dar nu in rate, fiind client nou. De-abia dupa 18 luni, daca platesti abonamentul la timp, ai putea avea dreptul sa iei un telefon in rate. DETALII: https://www.orange.ro/help/vreau-sa-imi-cumpar-un-telefon-in-rate-ce-conditii-trebuie-sa-indeplinesc-13628

FaraUnID
Campion certificat
In ultima perioada piata telecom de la noi s-a schimbat radical, iar reducerile practicate de operatori la achizitie de terminal impreuna cu un abonament nou, au devenit frectie la picior de lemn. Daca in urma cu 10 - 15 ani argumentul principal pentru care zgariai hartia pentru 24 de luni era faptul ca aveai posibilitatea sa achzitionezi un telefon decent cu pret puternic subventionat, astazi lucrurile nu mai stau asa. Intreaba-te daca ai cu adevarat nevoie de acel abonament si compara resursele incluse in abonament cu cele incluse intr-o optiune prepay cu valoare similara. Un telefon decent poate fi achizitionat de la Altex, Emag, Domo unde preturile sunt cu cca 25% - 30% mai mici decat preturile practicate de operatorul francez cu sigla portocalie. Gandeste-te la faptul ca timp de 2 ani de zile vei plati acel abonament, indiferent de situatia ta finaciara. Pe langa acest aspect, un abonament contractat astazi, peste 6 - 8 luni devine usor depasit fie dpv al pretului platit, fie dpv al resurselor, fie din ambele motive. Daca ai minim 6 luni vechime la actualul loc de munca, poti achizitiona telefonul de la unul din magazinele enumerate anterior prin credit bancar (acele 4, 6, 8, 12 rate fara dobanda) si ramai pe prepay.

svetalex
Senior certificat
Salut @Ionut2518! Îți poți face abonament fără a te deplasa într-un Orange Shop. Uite aici pasii pe care trebuie să îi urmezi: https://comunitate.orange.ro/questions/2660578-activez-abonament-magazinul-online-orange Legat de achiziționaea unui telefon, îți recomand să urmărește reducerile din programul Hot Summer 2021. Eu mi-am luat un telefon cu 24% reducere, dar au fost zile în care reducerea a fost și de 26%. Urmărește reducerile, mai ales în partea a doua a zilei, când temperaturile sunt mai ridicate. Eu am optat pentru un abonament de 10 eur, iar prețul telefonului pe care l-am achiziționat, având în vedere că aveam și ceva puncte Thank You a fost unul mai mic decât în alte magazine. - Mai multe detalii despre programul Hot Summer 2021 aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2719984-cald-afara-mari-reducerile-hot-summer-2021

alex307iiii
Începător

am facut si eu 18 ani si am un salariu bun dar muncesc de 2 luni pot sa imi fac un abonament?sa îmi i-au un telefon!

Alex, bun venit in Comunitate!!!!

Cred că soluția de mai sus ți se aplica și ție. Îți poți face abonament și să iei un telefon, dar nu in rate, pt că nu ai minim 18 luni în rețea.

Poti, fara probleme. Orange nu este banca si nu se ocupa de credite (a nu se face confuzie cu Orange Money, firma care tine tot de Orange, dar este IFN si ofera servicii financiare).

Cum se spune si mai sus: intreaba-te, in primul rand, de ce ai nevoie. Discutia este ampla si raspunsul variaza. Eu acum 4 ani si 9 luni (am semnat contractul pe 28 ianuarie, si de asta nu zic 10 luni) m-am abonat printr-o portare si am semnat un contract de 15E la care am avut un Huawei P9 lite (2017) gratuit, dar sotiei. La momentul respectiv, telefonul era vandut cu aproximativ 250E (rotunjim de dragul calculului, la 240E). Daca as fi luat telefonul la liber (oricum nu era codat) si o cartela, as fi platit 5E pentru servicii si 10E pentru telefon. Evident, la prepaid netul era mai mult, eu avand doar 7GB si, ulterior, 0.5GB lunar (pentru fiecare an in retea) din vechime.

Acum sunt la a doua fidelizare si ce am nu este in oferta. DAR, ca abonat, primesc net si puncte suplimentare pentru doua reincarcari de prepaid. Asa mi-am luat in rate un telefon simtitor mai ieftin (arunca un ochi pe sectiunea Punte Thank You).

Dar, mai este si varianta sa treci direct pe cartela (prepaid), dar trebuie sa ai telefonul "de acasa" (americanii ii spun BYOD/Brind Your Own Device). Si nu, reducerile pentru BYOD (telefon "de acasa") nu mai sunt asa spectaculoase (tin minte cand am portat din Cosmote in Vodafone, abonamentele la care nu se cumpara telefon redus primeau nelimitat in retea, dublu minute nationale si dublu net). Acum, minutele si sms-urile sunt nelimitate, doar cantitatea de net difera.