anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Aici la orange se poate discuta cu cineva la telefon sau online sau doar cu roboti

George1972
Junior

Aici la orange se poate discuta cu cineva la telefon sau online sau doar cu roboti

11 Răspunsuri 11

George1972
Junior

Chatul cu Djingo este FAKE

MihaiC99
Campion certificat

În cazul chatului ai cerut transferul catre un operator uman?

7985.jpg

Poți descrie problema pe care o întâmpini, iar poate cineva din comunitate îți va putea oferi o soluție.

Radutuby
#StarMember

Salutare,

Îți înțeleg supărarea 🙂, dar nu e chiar așa. La Orange poți vorbi cu persoane reale, nu doar cu Djingo. Chatbotul există și poate răspunde la întrebări simple, dar dacă ai nevoie de ajutor mai detaliat sau pentru probleme specifice, poți cere să fii transferat direct către un consultant uman, tastând în chat cuvinte cheie precum „transfer”, „consultant” sau „ajutor”.

Ai găsit soluția potrivită? Transformă ajutorul primit într-un ajutor oferit. Marchează răspunsul ca soluție sau oferă o apreciere, un gest mic care face Comunitatea mai bună.

Am cerut transferul cu un operator dar nimic

George1972
Junior

Am cerut transferul cu un operator dar nimic

MihaiC99
Campion certificat

Daca ai cerut transfer si ți-a aparut mesajul din imagine, poti descrie problema si un operator iti va raspunde in functie de solicitarile avute (poate dura si cateva ore).

8080.jpg

Telefonic ar fi fost mai rapid, insa probabil sunt aglomerati. Telefonic daca suni de pe un numar de abonament îi soliciti robotului Djie sa te transfere catre un operator uman. Îi transmiti ca problema este complicata si doresti transferul catre un operator uman. Daca esti trimis catre meniul interactiv, folosesti combinatia de taste 5-2-0.

Totusi, ne poti spune despre ce problema este vorba.

Nu am primi ultimul mesaj , doar ca voi fi tranferat la un operator dar de cateva ore nimic

am primt un mesaj in care imi vor mari din martie abonamentul cu 1,22 euro si nu prea doresc acest lucru

La ce tip de abonament îți crește valoarea?

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Daca este vorba de acea marire legata de indicele de inflatie (maxim 8% anual), nu prea ai ce face. Acest aspect este mentionat in contract.

"Orange România are dreptul de a modifica tarifele pentru serviciile contractate de către Client conform indicelui
armonizat al prețurilor de consum (IAPC / HICP-annual data average index and rate of change), respectiv rata medie
anuală a inflației stabilită pentru România de către Eurostat, Oficiul de Statistică al Uniunii Europene, valabilă la data la
care se implementează modificarea, dar nu mai mult de 8% din prețurile standard ale serviciilor (fară eventuale reduceri)
prezentate în Contract. "

Eu am reusit să-i contactez telefonic acum, si am rezolvat problema avuta.

RafaHelper
#StarMember

Salut @George1972,

Ne poti arata o captură de ecran cu chatul tau daca ai primit o eroare sau ceva nu a mers bine in transferul catre un agent live?

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!