anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Adăugare numere Business abuziv

Maryana64
Junior entuziast

Bună ziua 

Am un abonament cu 3 numere  Business la Orange semnat în 18 octombrie 2023 prin portare de la Digi. Mi s-a spus atunci de către agentul care a venit la mine acasă când am semnat contractul că o să plătesc 230 lei pe lună și la banii aceștia primesc 3 telefoane Samsung. Pe contract mai apăreau atunci 3 numere, dar mi-a spus că nu e nici o problema și că așa poate să îmi dea telefoanele gratuit. Totul bine și frumos până în aprilie 2024 când abonamentul a venit în jur de 500 lei.L-am sunat, mi-a spus că nu e nici o problema și luna următoare se rezolva. Nu s-a rezolvat nimic,doar că verificând în cont aveam 10 numere pe abonament. Din nou am sunat și mi-a spus că eu plătesc în continuare cât ne-am înțeles și diferența o plătește dânsul. În octombrie 2024 au mai apărut alte numere, abonamentul a crescut la 800 lei apoi prin martie 2025 la 1000 de lei,eu am ajuns să plătesc 300 lei și diferența o plătea el. Mereu am întrebat dacă nu e nevoie să sun eu la Serviciu clienți că nu mi se pare în regulă, dar îmi spunea că e greșeala lui și el plătește. Apoi în aprilie a plecat de la Orange. În iunie am plătit eu 570 lei și el 500. În iulie am plătit doar eu 1070 lei și în august la fel. Acum am o factura emisă în august de 1690 lei și am pe cont 21 de numere. Menționez că nu am semnat nimic,nici nu mi-am dat acordul la nimic. Acum am găsit în cont actele adiționale la contract prin care a adăugat toate acele numere. Toate au datele mele din cartea de identitate veche care am schimbat-o în ianuarie 2024. Am pe wats-up toate discuțiile cu dânsul inclusiv de ieri când promite că îmi mai trimite bani. A,era să uit,am pe cont 3 numere din august și septembrie 2023 când eram la Digi, de care zice ca nu știe de unde au apărut acolo,dar apar resemnate în noiembrie 2023 după ce am semnat contractul cu el. Situația e complicată rău, nu am făcut sesizare că nu am vrut să îi fac necazuri dar nu se mai poate așa. A mai pățit cineva așa ceva sau eu sunt singura proastă din lume? Un sfat vă rog. Mai am până în noiembrie și expira contractul pentru cele 3 numere ale mele. El zice că mă pot porta cu ele  și celelalte să rămână acolo ca oricum firma nu mai funcționează. Am uitat să spun că în martie mi-a oferit un IPhone 16 la prelungire contract cu mențiunea că plătesc la fel (280 lei) . Am mesajul scris. Și în august surpriza-3 abonamente în plus de câte 40 euro fiecare. Nu știu dacă aveți răbdare să citiți și dacă m-am făcut înțeleasă. Spuneti-mi ce să fac?

22 Răspunsuri 22

Salut, 

Nu ,am avut 6 luni factura cu 0 deși nu am optat pt asta dar am lăsat-o asa,prima factura de plata am observat ca e mai mare suma decât in contract si am sunat la ei ,au zis ca se rezolva ca este o greșeală dupa a 3 luna mi a venit la fel factura am sunat dinou si mi au zis ca am 2 contract semnate si stampilate de mine ,deși eu am semnat doar unul, dupa ce tot am insista au spus ca amândouă contracte sunt activare corect si aia e,deși eu folosesc doar un singur nr..plus ca cel de al 4 nr nici nu am sim pt el..Andrei mitrea se numește cel care mi a făcut contractul 

Mi se părea mie ca seamănă modul de operare. Ăla a fost și agentul meu🫣. Faceți reclamație dacă știți că nu ați semnat al doilea contract. Bănuiam eu că nu sunt singura în situația asta. Eu am trimis unui moderator, Daniela H,vedeți mai sus în conversație, codul de abonat în mesaj privat și apoi am fost sunata de un consultant Orange. Poți suna și la serviciu clienți 

Am tot vorbit la relati clienți si au zis ca e activat corect si al doilea 🤦,(in ziua de azi e si mare lucru sa decupezi o stampila si sa o atașezi pe alt contract),ei nu au ce face si daca consider ca nu am semnat eu sa fac reclamație la anpc sau politie...,ati reușit sa rezolvati ceva cu acel moderator Daniela H?,ar trebui sa adauge la aceasi verificari si cazul meu daca a fost același agent..🤦

Salut, @Catcargo-11!

Putem verifica și situația ta cu colegii noștri. Trimite-ne codul de abonat în mesaj privat.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Salut 

Oare nu s-ar putea verifica dacă mai sunt și alții de la acest agent în situația aceasta?

Salut 

Se poate adăuga și cazul tău la aceleași verificări, dar trebuie să trimiți neapărat o reclamatie. 

Buna ,

Am transmis, am vb in privat cu moderator Daniela H

Maryana64
Junior entuziast

Bună ziua 

Revin cu soluția dată de Orange la sesizarea făcută. Ei spun ca toate contractele reclamate sunt semnate și atașate la arhivă  Eu spun în continuare că nu am semnat nimic și nici nu mi-am dat acordul verbal și nu am văzut nici un sim din cele 15 adăugate. Toate acele numere apar pe cont suspendate din 30.09.cand am trimis sesizarea și cu toate acestea în 16.10. s-a emis factura de 1770 lei inclusiv pentru ele. Mai mult decât atât pe factura din septembrie și octombrie apare încă un număr care nu este pe nici un contract și care au zis și ei că nu e în regulă și l-au inchis. În concluzie verificați-va contul pentru că se fraudează la greu. Am trimis sesizarea mai departe la ANCOM ,poate lor le arată contractele,cine le-a semnat și cine le-a întocmit,sau dacă nu vedem în instanță. 

Cu aceasta îmi iau ADIO de la Orange. Începând de mâine cele trei numere ale mele se porteaza la Digi. 

Am rămas cu un gust amar și sunt foarte dezamăgită de situație și mai ales de oameni. 

O zi bună