04-10-2024 02:07 AM - editat 04-10-2024 02:45 AM
Avand in vedere ca Orange a venit cu oferte foarte bune in ultima vreme am decis sa deschid acest topic pentru a compara si a stabili ce avantaje si dezavantaje prezinta fiecare serviciu oferit de Orange.
Oferta abonamente Yoxo
Sursa informatiilor si mai multe detalii despre abonamentele Yoxo: aici
Extraoptiuni Yoxo nationale si in roaming aici
Oferta abonamente Orange
Abonamente nou contractate
Oferta prelungire abonament
Sursa informatiilor si detalii despre oferta disponibla la achizitionarea/prelungirea unui abonament gasim aici.
Detalii despre extraoptiuni roaming disponibile pentru abonament aici.
Oferte disponibile pentru utilizatorii Prepay
Sursa informatiilor si mai multe detalii despre ofertele Prepay: aici
Detalii despre oferta optiuni prepay roaming aici
Atentie: Ofertele din imagine au caracter informativ si erau disponibile la data de 2.10.2024 (acestea putand fi schimbate in orice moment) pe site-ul oficial Orange
Pentru a compara si a vedea avantajele /dezavantajele fiecarui serviciu am ales urmatoarele oferte avand pretul final cat mai apropiat.
Abonament Orange Smart 11 euro (redus la 5,5 euro) VS Abonament Yoxo 19 Ron VS Optiunea Prepay 5 euro.
Abonament Orange Smart 11 euro (redus la 5,5 euro):
Abonament Yoxo 19 Ron:
Optiunea Prepay 5 euro:
Concluzii:
Notele pe care le acord acestor oferte sunt:
Abonament Smart Orange 5,5 euro primeste nota 10
Abonament Yoxo 19 Ron primeste nota 9,2
Oferta Prepay 5 euro primeste nota 6
Voi ce parere aveti ?
Care oferta vi se potriveste mai mult ?
Ce avantaje/dezavantaje ati identificat ?
Cum ar putea fi imbunatatite aceste oferte ?
04-10-2024 09:02 AM - editat 04-10-2024 09:02 AM
Eu am ales abonamentul FUN 11 pe 2 ani redus la 5,5 Euro de care sunt foarte mulțumit și de servicii și de seriozitate că nu au schimbat tariful din mers și au respectat contractul față de cei de la Vodafone cu care am negociat la fel pachetul de TV (pachetul cu toate canalele din grilă + extra optiunea de canale Sport + cele 3 carduri CI+) ,NET 500 și HBO MAX la un preț negociat de 24 RON a tot crescut în fiecare lună cu 2-3 RON și acuma după app 2 ani a ajuns iar de unde am plecat la 62 RON cea ce mi se pare **beep** odată ce ai negociat un preț la abonament pe 2 ani am pretenția să fie respectat indiferent că este inflație că nici mie nu îmi da patronul mai mult dacă e inflație 😀
05-10-2024 12:03 AM - editat 05-10-2024 12:04 AM
Mulțumesc pentru răspunsul detaliat.
Și eu am optat pentru un abonamentul Smart 15 deoarece raportul preț/resurse era incredibil de bun.
Cu abonament stai fara griji:
04-10-2024 09:08 AM - editat 04-10-2024 09:09 AM
Și eu am 2 abonamente fun11 unul la 5,5 euro și altul la 3,5. Sunt foarte mulțumit.
la 05-10-2024 12:06 AM
Abonamentul fun 11 (Smart 11) este cea mai buna oferta Orange abonament din punct de vedere al raportului preț/resurse (beneficii).
la 05-10-2024 09:14 AM
Pai și eu am același lucru numai ca înainte se chema fun 11, am totul nelimitat, numai ca bonusul de internet nelimitat este valabil 2 ani, oricum peste 2 ani cer alta oferta
la 05-10-2024 03:52 PM
Da corect sa modificat denumirea.
As dori sa știu dacă crezi că s-ar putea îmbunătății ceva la abonamentele Orange în general și aici nu mă refer la preț care este foarte accesibil in raport cu resursele oferite.
De asemenea ce ar putea face yoxo de exemplu pentru a te convinge sa faci mutarea către aceștia.
05-10-2024 06:07 PM - editat 05-10-2024 06:07 PM
Singura îmbunătățire ar fi la programul Orange thank you, 512mb pt fiecare an în rețea este egal cu 0, majoritatea abonamentelor au deja net nelimitat.
Iar de yoxo numai vreau sa aud, am pățit de 3 ori sa nu se plătească factura deși aveam bani în cont și trebuia sa sterg cardul sa îl adaug iar.
De prepay am fost mulțumit dar am prins oferta asta la abonament cu 5,5 euro și am migrat la abonament
la 04-10-2024 07:50 PM
Doar niste adaugiri (fiecare le include cum considera mai bine):
Pentru fiecare, daca nu se plateste, numarul se poate pierde (poate valabilitatea ce mai mare asupra numarului este la cartele, dar... doar primesti apeluri si sms-uri, nu le si efectuezi).
05-10-2024 12:17 AM - editat 05-10-2024 12:18 AM
Buna @Pololică ,
Orice completare este binevenita.
Ca și îmbunătățire la yoxo mai ales pe partea de serviciu clienți ar fi eliminarea taxării apelului la numărul 300.
De asemenea plata in avans nu ar strica adică să ai un fel de portofel din care se poate face plata sau achiziționarea unor optiuni in caz că sunt probleme cu cardul.
Există în cazul facturii o perioada de gratie de 7 zile.
La prepay ar putea mări valabilitatea opțiunii la 30 zile.
De asemenea nu ar strica sa ai acces în roaming (date mobile) și la opțiunile de 5-8 euro.
Mulțumesc pentru răspuns!
la 05-10-2024 06:14 PM
Prepay 5e deoarece imi cam ajunge cat consum eu pe luna, dar YOXO pare tentant, nici nu prea stiu ce este, trebuie sa ma documentez. Pana la urma de ce este atat de ieftin. Sau cum ar zice americanii, where is the catch? 🙂
la 05-10-2024 10:36 PM
Salut,
Daca încarci cu o optiune lunar cartela prepay indicat ar fi sa faci pasul către abonament.
Abonamentul Smart 5,5 euro este mai ieftin decât oferta prepay și oferă mult mai multe resurse inclusiv roaming.
De asemenea ai putea opta pentru yoxo însă aici comunicarea cu serviciul clienți este mai greoaie. Pentru a apela serviciul clienți la numărul 300 trebuie sa reincarci cu credit separat deoarece ești taxat suplimentar.
La yoxo trebuie sa fii un pic mai abil și să te descurci in lumea digitala (trebuie să știi sa administrezi un cont și să faci modificările necesare atunci când apar erori).
Yoxo nu prea este recomandat persoanelor în vârstă care nu au tangente cu "lumea digitala".
In schimb la semnal/viteze între Orange prepay și yoxo nu sunt diferente.
O zi frumoasa!
01-11-2024 12:00 PM - editat 01-11-2024 12:01 PM
Prepay are bonuspocus și ai scăpat pe gratis timp de un an, dacă vrei, adaugă-l pe lista de avantaje prepay
la 01-11-2024 12:07 PM
Ofertele de abonament yoxo/Orange cu net nelimitat începând de la 19 Ron (yoxo) și 5,5 euro Orange sunt de asemenea foarte bune.
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor