- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Abonează-te la fluxul RSS
- Evidenţiază
- Tipăreşte
- Raportează conţinutul inadecvat
la 23-02-2023 11:31 AM
Bună ziua, luna asta (pe 10.02) am modificat abonamentul pe care îl aveam, am dat comanda online pentru un nou abonament, dar nu am primit niciun email/mesaj și nu apare nicio modifcare când intru pe pagina personala, apare tot vechiul abonament. Sa înțeleg ca noul abonament pe care l-am “comandat” online va apărea începând cu data de 1 martie (luna viitoare) ? Mulțumesc!
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 23-02-2023 12:14 PM
Atunci înseamnă că modificarea se va procesa de la 1 martie. Dacă vrei mai repede, va trebui să iei legătura cu colegii noștri de la Serviciul Clienți. O poți face prin oricare modalitate de aici - https://www.orange.ro/contact/.
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 23-02-2023 11:57 AM
Elena, bun venit în Comunitate!
Este vorba despre un abonament nou, cu număr nou, sau o modificare a unuia existent?
În general modificările se fac la data de facturare care, din ce înțeleg în cazul tău, este data de 1.
Revino, te rog, cu mai multe detalii.
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 23-02-2023 12:10 PM
Bună! Este vorba de modificare a unui abonament existent. Mulțumesc pentru răspuns!
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 23-02-2023 12:14 PM
Atunci înseamnă că modificarea se va procesa de la 1 martie. Dacă vrei mai repede, va trebui să iei legătura cu colegii noștri de la Serviciul Clienți. O poți face prin oricare modalitate de aici - https://www.orange.ro/contact/.