la 13-12-2024 02:15 AM
Salutari! De curand mi-a expirat contractul cu abonamentul Smart Plus 15. Acesta a fost redus cu 50% timp de 2 ani iar de acum va trebui sa platesc valoarea completa de 76 RON, asa ca m-am uitat la ce variante as avea.
Pe 24 de luni, Smart la 9,35 euro si Smart Plus la 12,74 (15% reducere).
In schimb, pt cei care se porteaza, trec de pe cartela pe abonament sau aleg numar nou, Smart devine 5,5 si Smart Plus 7,5 euro, adica o reducere de 50%.
Sincer nu mi se pare ok ca un client care a avut incontinuu abonament din 2011 sa nu aiba acces si la ofertele pt nou veniti..
In fine, o doamna la telefon mi-a spus ca oferta care poate sa-mi faca este cel de 12,74 desi in cont vad disponibil si cel de 9,35 euro.
Am mai inteles ca daca renunt la abonamentul actual, numarul devenind practic cartela prepay, abia dupa 6 luni voi putea sa trec pe un abonament cu reducere de 50%
Ce ma sfatuiti? As prefera sa raman pe abonament dar nu vreau sa platesc asa mult.
Vad ca pot face "prelungire fara telefon" si pe o perioada de 6 luni?
Cel mai ieftin este Smart la 11 euro dar macar ar fi doar pe 6 luni dupa care vad eu ce oferte vor fi atunci.
https://www.orange.ro/magazin-online/abonamente/prelungire-abonament
Banuiesc ca nu este posibil sa se revina la oferta/reducerea ce tocmai a expirat?
Si bineinteles ar mai fi si varianta sa trec numarul pe cartela, astept 6 luni dupa care imi aleg o oferta.
13-12-2024 05:24 AM - editat 13-12-2024 05:25 AM
Eu am reziliat și trecut pe prepay iar după câteva zile am trecut înapoi pe abonament cu 50% reducere, dacă ceri oferta prin chatul my Orange te vor suna și te trece pe oferta cu 50% chiar dacă prepay nu are vechime, eu asa am făcut.
După ce reziliezi și treci pe prepay intri pe chatul din my Orange și ceri oferta pt un abonament, se poate cere și la nr 300.
la 13-12-2024 05:40 AM
Salutare!
Acest lucru se întâmplă de mulți ani, adică unul care se portează are oferte mai bune decât un abonat care prelungește. De aceea există variante cu reducere 50 la sută, prepay, yoxo și oferte de retenție.
Vezi care ți se potrivesc și sigur se găsesc soluții. Eu sunt abonat de peste 24 de ani și am mai fost și pe prepay vreo 2-3 înainte. Atunci variantele erau mult mai slabe decât acum, și mereu am găsit soluții. Am avut și pe la alții în paralel abonamente / prepay și nu mi-a plăcut, ulterior renunțând la aceea.
Cere și o ofertă personalizată din secțiunea Contact și poate găsești o soluție!
Baftă!
la 13-12-2024 06:42 AM
Tocmai m-a lovit trenul... acel 1 euro pe care l-am fentat prima dată, în urmă cu 1-2 ani, a venit acum ca majorare de 5% la abonament... eu am renunțat să mă mai cert cu cei de la Orange... pentru mine au cea mai bună rețea în zona unde petrec 90% din timp și din acest motiv stau și înghit în sec.
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor