la 16-06-2025 12:51 PM
Buna ziua. Cum se poate sa ma aleg cu un abonament, facut fara permisiunea mea? Abonamentul este facut fizic in magazin, dar in alt judet. Aici vorbim despre protectie date personale, care vad ca la orange nu exista. A mai intampinat cineva aceasta problema? Multumesc.
la 16-06-2025 01:20 PM
Calin, bun venit în Comunitate!
Îmi pare rău pentru situația ta 😞
Ne dai, te rog, mai multe detalii?
la 16-06-2025 02:48 PM
Pe numele meu un abonament facut intr-un orange din Targu Mures, iar pe numele sotiei 2 abonamente facute in Manastur Cluj. Toate cele trei abonamente incheiate fizic in magazine
la 17-06-2025 10:21 AM
A avut cineva acces la actele voastre? Cum ți-ai dat seama? Ai luat legătura cu colegii noștri pentru anulare?
la 17-06-2025 01:02 PM
Da am luat legatura cu cei de la orange
la 17-06-2025 01:16 PM
Te așteptăm să revii cu vești bune să ne spui cum s-a rezolvat.
la 17-06-2025 11:10 AM
Salut .. interesant .. cum ai aflat aceste informatii ...
la 17-06-2025 01:05 PM
Azi am primit unul dintre contracte. Au folosit datele de cand am incheiat abonament pe telekom. Au folosit buletin expirat, dar cel mai grav este ca sunt incheiate fizic in magazine orange.
la 19-06-2025 11:29 AM
Nu am intampinat, insa nu este ok. Trebuie facuta reclamatie si solicitare copie dupa contract si actele atasate si verificata situatia.
la 19-06-2025 12:14 PM
Buna ziua. Am cerut copie dupa contract, la un Orange din Alba Iulia, raspunsul a fost sa ma duc in magazinul unde este incheiat😂😂😂😂. Pana la urma am obtinut contractul pe mail dupa ce am sunat la 300 si azi am reusit sa-l inchid (datele de pe buletinul meu erau expirate din 2013, fara semnatura client). Dar din pacate mesajul primita suna in felul urmator: desfintarea serviciilor este planificata in data de 19.07.2025, inca o luna de plata ca asa vrea compania Orange. O parte din greseala este si a mea, trebuia sa citesc si eu cele 12 pagini de anexe, aveam mai multe abonamente și servicii, am spus ca imi asum ce am platit pana acum, dar nu ma asteptam sa mai trebuiască sa platesc inca o luna. Azi nu-mi ramane decat sa contactez un avocat sa vedem cum este cu protectia datelor personale, ca nu este in regula si sa fac plangere penala la politie si inclusiv protectia consumatorului. O zi buna tuturor.
la 02-07-2025 11:16 AM
Fratele meu a patit aceeasi situatie. El avea prepay si dintr-o data s-a trezit ca cineva i-a facut abonament si a si luat un telefon pe abonament, in alt judet. N-a putut sa renunte la nr de tel, asa ca pana la urma s-a inteles cu persoana care a creat abonamentul ca il va plati, sub amenintarea ca va merge la politie. Cei de la Orange n-au putut sa-i ofere nicio solutie. Este o chestiune foarte neplacuta, si orchestrata de angajati Orange prin cine stie ce portite disponibile, pentru ca romanul e foarte inventiv. Eu in locul lui as fi facut reclamatie la protectia consumatorului. Se pare ca nu e un caz izolat, mai degraba o practica
la 02-07-2025 01:38 PM
Salutare!
Din pacate, daca stii activitatea la detaliu a unui numar de Prepay, poti sa-l dai "pierdut" si poti cere alta cartela sau sa faci abonament. S-a incercat personalizarea obligatorie (cu buletinul), dar a fost ceva legat de neconstitutionalitate si asa a ramas.
Cineva trebuie sa gaseasca o metoda legala de a face legatura intre cele doua (datele utilizatorului si cartela Prepay utilizata).
PS: am mai dat exemplul asta. In SUA, pentru a activa o cartela, se declara obligatoriu domiciliu (mai nou, cu IPhone fara SIM fizic, se leaga si telefonul de numar). Poti cumpara de pe Amazon sau Ebay cartele, dar obligatoriu declarat o adresa. Pentru apel WiFi, ghici ce: este necesara adresa de domiciliu... Fara, nu se activeaza. Sunt convins ca ai sesizat ca nu am zis nimic de CNP (in sistemul american i se zice SSN/Social Security Number). Stiu ca nu este cerut, dar pana nu de mult (anterior obligativitatii VoLTE la telefoane), in magazinele fizice se prezenta buletinul pentru achizitie (prepaid sau postpaid).
la 02-07-2025 01:50 PM
Nu ar trebui să folosim comportamentul abuziv al unor angajați ai Orange ca justificare pentru implementarea unor măsuri care ar încălca dreptul la viață privată a clienților.
la 02-07-2025 02:45 PM
Totusi, compania ar trebui sa fie vigilenta spre astfel de situatii si sa-si ia masuri de precautie si investigatii pe situatiile care au fost sesizate. Astfel unii angajati s-ar gandi de 2 ori inainte sa faca asa ceva.
la 02-07-2025 02:55 PM
Sunt de acord că angajații trebuie să răspundă atunci când încalcă regulile. Totuși, nu sunt de acord cu ideea ca utilizatorii de cartele prepay să fie obligați să achiziționeze SIM-uri doar pe baza buletinului. Consider că această măsură afectează dreptul la confidențialitate și nu reprezintă o soluție eficientă pentru problemele reale.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor