anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Abonament de 2.99 euro neutilizat

Alina40
Începător

Bună ziua! Tatăl meu a activat fără să vrea un abonament saptamânal de 2.99 euro. Am contactat si orange suport si mi-au zis ca nu e de la ei, deși notificarea pe care o primesc ca m-au încasat cu 2.99 euro. Am dat si mesaj cu STOP la numerele indicate dar nimic. Ajutor, vă rog.

38 Răspunsuri 38

MihaiC99
Campion

Buna,

Poți urca un screenshot cu notificarea primită și numerele la care ai trimis stop.

Blureaza datele personale, in caz că apar ( număr telefon etc.).

Buna! Și mama mea primește acelasi mesaj, e taxata cu 2,99€ de catre Orange. Nu stiu ce a accesat ea, dar saptamanal primeste mesajul acesta. Daca ma puteti ajuta cu niște detalii, va rog! 

Trixen
#StarMember

Salutare!
Imi pare rau ca te confrunti cu aceasta situatie neplacuta.
In comunitate s-a mai discutat pe larg subiectul, iar informatii poti afla aici: https://comunitate.orange.ro/t5/factura/costuri-suplimentare-din-servicii-cu-supratax%C4%83-cum-func...

De la ce numar ai primit confirmarea sau la ce numar ti se spune sa dai mesaj?

Vio73
#StarMember

Bună @Alina40 ,

Dă-ne detalii despre ce scrie acolo, în notificarea respectivă sau unde apar costurile suplimentare!

delfinas
#StarMember

Alina, bun venit in Comunitate!!!

Ce inseamna "dar nimic"? Nu ai primit confirmare sau s-a mai reactivat acea subscriptie pt inca o saptamana?

Daca astepti sa primesti suma aia inapoi, nu o sa fie returnata.

DanielaH
Moderator

@Alina40, te așteptăm în continuare să revii cu mai multe detalii despre situația ta.

Andreihalbes
Începător

Buna,

am un caz similar cu o clienta care are un cost suplimentar de 2.99 euro de la ai-generator+2, am cautat prin sms dar nu a primit nici o data sms de confirmare abonamant doar din start a primit confirmarea de plata. 

aveti vreo idee unde trebuie sa trimit si ce sa nu mai traga bani?

Salut!

Dezabonarea se face apelând numărul 40312295017 (TELECOMING S.A.).

Să ne spui, te rog, dacă ai reușit.

Nu am reusit. Atasez si o poza cu ce mesaj primește copilul pe telefon cand este taxata. Maine va merge sotul la Orange pentru ca el este titular si vedem cum se rezolva.

Salutare!

Poți încerca și variantele de dezabonare din linkul de mai jos. In cazul in care funcționează ar trebui să primești un SMS care sa confirme dezabonarea.

https://ro.aigeneratorplus.com/anulare 

Am incercat, da eroare.

Poți încerca și telefonic la numărul din link.

Degeaba,zice  ca nu e abonat la nimic si sa ii dau nr de telefon de pe care sunt taxat..pai ce nr sa ii dau daca acolo scrie doar orange..in fine,vedem mâine in magazinul fizic .

Numărul de telefon de pe care ești taxat este numărul tau personal de telefon cu care te-ai abonat la serviciu.

Să înțeleg că ați introdus numărul pe care sunteți taxată și vi sa comunicat că nu sunteți abonați la nici un serviciu.