la 19-09-2026 04:13 PM
Tatal meu este client orange de mai bine de 20 de ani.
Acum multi ani și-a făcut abonament family și are două numere de telefon, al lui și al mamei mele.
Totul ok, ei sunt mulțumiți de servicii doar ca acum câțiva ani (nu știu exact când, maxim cu 5 ani in urmă) au aflat întâmplător ca mai au încă un număr (abonament) inclus în family pe langa cele doua ale lor, un număr care nu este folosit de nimeni, ei nici nu știau de existența lui.
În fine, când au aflat (într-un orange shop) au rugat un agent de vânzări să îi ajute și să închidă acel abonament pentru ca nu e folosit. Li s-a spus ca nu se poate pentru ca nu demult isi prelungiseră abonamentul, în fine după ce a expirat abonamentul au fost să închidă numărul, li s-a spus ca nu se poate asa ca au sunat la București și au fost asigurați ca s-a închis numărul respectiv.
Dupa o perioadă când au fost să prelungească abonamentul cineva dintr-un orange shop i-a asigurat ca sunt doar două numere și au prelungit abonamentul.
Astazi cand tatal meu a fost sa plateasca abonamentul într-un orange shop i s-a spus ca încă e valabil acel număr și ca nu poate închide abonamentul pentru încă 10 luni.
Nu este o avere abonamentul pentru acel număr de telefon dar nu este în regulă ce se întâmplă.
Este doar o presupunere dar cineva cândva probabil le-a băgat pe gât acest număr de telefon (fără ca ei să știe) fiindcă îmi povesteau ca au primit un telefon vechi cu butoane acum ceva timp pe care l-au refuzat inițial dar atât de tare a insistat reprezentantul orange încât au acceptat.
Presupun ca au făcut ceva target dar nu e normal așa ceva.
la 19-09-2026 04:22 PM
@Andreeamt , Bun venit în Comunitate!
Îmi pare rău pentru problemele întâmpinate, dar nu este nevoie să vorbiți doar cu acele persoane care au făcut așa ceva!
Te sfătuiesc să trimiți o sesizare pe WhatsApp la numărul 0744444300 ( Chat Djingo), unde să povestești toate aceste lucruri în numele tatălui tău.
Nu e vorba despre sumă, cum ai zis și tu, este vorba despre faptul că s-a produs un lucru neplăcut și trebuie reparat!
Baftă multă!
la 19-09-2026 05:43 PM
Bun venit în comunitate! Din nefericire agenții comerciali păcălesc oameni la prelungirea abonamentelor curente, sperând că își mai rotunjesc veniturile din comisionul din vânzări. Verifică totuși contractul semnat de tatăl și vezi condițiile în care se poate rezilia, mă gândesc la costuri, s-ar putea să fie mai ieftin rezilierea decât să-l mai plătești încă 10 luni.
19-09-2026 06:26 PM - editat 19-09-2026 06:26 PM
Salutare!
Din păcate, astfel de cazuri nu sunt singulare.
Nu ar trebui să vă bazați pe ceea ce spun consultanții din magazine. Întotdeauna verificați contractul, factura și contul My Orange. Puteți crea un cont My Orange, astfel încât să poti avea și tu acces la acesta. Dacă există nelămuriri legate de suma de plată, contactați serviciul clienți pentru detaliere.
Astfel de cazuri s-au rezolvat in urma sesizărilor, insa trebuie semnalate cat mai devreme.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor