anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

MultCloud.com - Toate conturile tale de cloud intr-un singur loc

FaraUnID
Campion certificat

1. Preambul

Daca esti cat-de-cat ancorat in tehnologie, mai mult ca sigur folosesti cateva servicii de cloud fie ele in varianta gratuita sau comerciala precum: Google Drive, Box, pCloud, OneDrive, OwnCloud, Baidu, Dropbox, Google Photos, G Suite, etc.

 

In momentul in care ajungi sa detii foarte multe conturi de cloud storage, este evident faptul ca si managementul lor devine extrem de greoi si necesita timp.

 

MultCloud rezolvă o problemă pe care mulți dintre noi o avem în epoca stocării în cloud - gestionarea multipla pentru conturile de cloud și, mai ales, transferul de fisiere dintr-un cont de cloud în alt cont de cloud.

MultCloud are suport pentru 30+ servicii distincte de cloud, utilizarea lui este extrem de usoara iar transferul fisierelor intre conturile de cloud este simplu si criptat.

 

2. Ce este si la ce foloseste MultCloud?

MultCloud este un serviciu prin intermediul caruia aveti posibilitatea sa beneficiati in mod gratuit de management centralizat pentru peste 30 de servcii de cloud disponibile pe piata.

 

Aplicatia MultCloud se conectează la conturile de cloud terte folosind criptarea AES de 256 biți pentru SSL. Nu salvează si nu memorează datele în serverele sale și accesează unitățile dvs. cloud folosind autorizarea OAuth. În acest fel, serviciul nu are acces la parolele dvs. și puteți revoca accesul ori de câte ori doriți.

 

Avantajele integrarii conturilor de cloud într-un singur loc sunt evidente, iar principlaul avantaj este dat de faptul se pot transfera fisiere intre conturi extrem de simplu fără a fi nevoie să va pierdeti prin hard disk-ul computerului și să vă conectați la servicii separate.

 

3. Procesul de Înregistrare MultCloud

Unul clasic si simplu in acelasi timp. Va trebui să completați un formular, care include: Numele, Adresa e-Mail, Parola / Confirmare Parla, Completate Cod Siguranta sau va puteti loga cu date contului Google sau Facebook.

Va trebui să confirmați adresa dvs. de e-mail făcând click pe un link trimis prin e-mail. Daca mesajul nu ajunge in Inbox verificati folderul Spam.

 

4. Utilizare

După confirmarea contului puteti inncepe sa utilizati MultCloud prin intergrarea serviciilor de cloud pe care le doriti selectand din lista de servcii suportate. Nu este necesară nicio parolă, trebuie doar să vă conectați la conturile respective și să acordați permisiunea MultCloud.

În prezent există peste 30 de servicii pe care le puteți adăuga, plus FTP.

 

5. Viteza de transfer a datelor.

Trebuie mentionat faptul ca pe contul gratuit de MultCloud, viteza de transfer a datelor este limitata iar in cazul fisierelor de mari dimesiuni procesul de transfer dureaza.

 

6. Functia Cautare

Mi-a plăcut faptul că puteți utiliza caseta de căutare pentru a găsi fișiere în TOATE conturile dvs. cloud integrate in MultCloud. Extrem de util din punctul meu de vedere.

 

7. Previzualizare Fisiere

Unele fișiere pot fi previzualizate fără a fi nevoie să le descărcați. În experiența mea, acest lucru a funcționat bine pentru imagini, nu atât de bine pentru documente.

 

8. Contul Gratuit MultCloud

Pe contul gratuit aveti la dispozitie:

  • 30GB lunar pentru transfer de fisiere, dar poate creste gratie programului de afiliere;
  • NELIMITAT servicii de cloud adaugate;
  • 2 x moduri de sincronizare;
  • 2 x cai de transfer
  • Puteti rula 1 singura cale de sincronizare;
  • Transfer & sincronizare fisirere intre conturile de cloud;
  • Automatic transfer & sync;
  • NU EXISTA LIMITA legata de dimensiunea maxima per fisier;
  • Se pastreaza structuta folderului transferat;
  • Viteza de transfer limitate;

 

9. Dezavantaje

Singurul gând care nu mi-a placut este acela pot aparea momente (destul de rare) in care sunteti delogat automat sau sa nu va putei loga, iar in cazul unor conturi e cloud deja intergrate sa nu functioneze logare automata.
Este posibil ca serverele care deservesc conturile gratuite sa fie supasolicitate si din acest motiv sa dea erori.

 

Evident ca Orange Cloud NU poate fi integrat in acest MultCloud. Pentru ca pe piata exista servicii de cloud veritabile si exista Orange Cloud.

 

Daca esti curios testeaza serviciul sub forma de aici https://www.multcloud.com si alege optiunea Guest Access, iar daca il consideri util integistreaza-te aici https://www.multcloud.com/sign

Este gratuit si nu ai nimic de pierdut.

5 Răspunsuri 5

Firefly
Cunoscător
Mulțam fain de informație! Ma pierd in unele informații scrise de tine mai sus dar le-am ginit pe cele cu interes pentru mine așa că nu am decât sa încerc.

Neaplicabil
@FaraUnID sincer eu prefer să-mi pun ouăle în coșurile mele decât să le las în grija altora... iar atunci când nu-i nimic important folosesc Google One - abonamentul de 10 lei/lună că e mai puțin probabil să dispară peste noapte.

FaraUnID
Campion certificat
Eu ma prins 2 promotii diferite pe Box.com fiecare din ele cu 50GB gratuit: Una in parteneriat cu BlackBerry si una in parteneriat cu Dell. Prin urmare am 100GB spatiu de stocare in cloud pe Box.com inca de prin 2013, cei drept cu unele limitari, si nu cred ca acest serviciu sa dispara de pe piata.

Neaplicabil
@FaraUnID la Orange Cloud a fost la un moment dat nelimitat dacă aveai pachetul complet Orange Home sau nu știu cum era intitulat.

FaraUnID
Campion certificat
Orange Cloud este praf, spartan chiar si lasa senzatia ca un background nu s-a mai lucrat de ani de zile. Pe langa asta, daca renunti la serviciile retelei numarul 1, pierzi accesul la contul de cloud.