Întrebare fară răspuns

[Rezolvat] Orange TV Go eroare stream

De ce da eroare de stream in aplicatia Orange tv go? Nu functioneaza. Cum pot rezolva?

Răspunsuri

Salutare, @Soimar
A mai semnalat mai devreme cineva o problema tot pe Orange TV Go....tind sa cred ca este o problema tehnica temporara. Pentru mai multe detalii poti suna la 300, la Serviciul Clienti.

Salutare!
Așa cum am spus și pe un alt topic asemănător, te poți deloga și reloga, apoi, dacă nu funcționează, poți dezinstala și reinstala aplicația, iar în ultimă instanță poți apela la 300 sau mai bine poți scrie la adresa aplicatii@orange.com. Dar nu poți rezolva in weekend, din păcate. Sunt foarte promți și îți pot spune că am rezolvat rapid, de mai multe ori, scriind la acea adresa de email.
Succes!

Da, probabil că e ca atunci când aplicația My Orange a avut probleme și trebuia să dezinstalezi și să reinstalezi aplicația sau, mai simplu, să ștergi datele din Setări - Aplicații - Aplicația - Orange TV Go - Stocare - Ștergeți datele .

delfinas
delfinas

delfinas

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
delfinas

Cu plăcere! Sa ne spui daca și cum s-a rezolvat problema.

delfinas
delfinas

delfinas

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
delfinas

Nu functioneaza nici cu cablu de internet introdus in Tv Go Box.Ei spun in declaratia oficiala ca nu functioneaza prin wifi.Nu functioneaza deloc , nici prin cablu.Problema este la ei.Serviciul tehnic cand am sunat a spus ca nu au o data concreta sa imi spuna cand se remediaza problema.

Ileana_1
Ileana_1

Ileana_1

User level
Nivel
1
134 / 750
puncte
Custom field 2
Ileana_1

Salut tuturor!
Incidentul a fost remediat. Serviciul este din nou funcțional în roaming SEE.
Mulțumim încă o dată pentru înțelegere și răbdare.
@Soimar, ne poți confirma că este în regulă acum și la tine?

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!